(Poistunut julkaisusta)

Diakoniatyön virka
Martinkosken seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Diakoniatyöntekijän virka
Martinkosken seurakunta

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

Martinkosken seurakunnassa on haettavana diakoniatyöntekijän virka. Tarjoamme mielenkiintoisen työn viihtyisissä Kosken Tl ja Marttilan maalaispitäjissä. Martinkosken seurakunta toimii Kosken Tl ja Marttilan kuntien alueilla. Ympärillesi saat 11 hengen työyhteisön, kaksi kaunista kirkkoa, luonnonkauneutta ja joukon innokkaita vapaaehtoisia. Lähimpänä työparinasi toimii perhe- ja kasvatustyön diakoni.

Työnkuvaan kuuluu yleinen diakoniatyö, vapaaehtoistyön koordinointi yhdessä työparin kanssa sekä Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkönä toimiminen. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä yhteistyökykyä.

Haemme työntekijää, joka

· viihtyy ihmisten seurassa ja kykenee verkostoitumaan

· innostuu vapaaehtoistyöstä ja sen kehittämisestä

· hallitsee somen ja verkkoviestinnän

· osallistuu yleiseen diakoniatyöhön joustavasti ja ammattitaitoisesti

Hakijalla tulee olla kirkkohallituksen päätöksen (nro 124/24.1.2017) mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen diakonian virkaan kelpuuttava tutkinto. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja toimitettava työnantajalle ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus. Lisäksi hakijalta edellytetään rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaisesti ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä. Viran vastaanotto on 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Viranhakuun liittyvät kirjalliset hakemukset (työhakemus ja CV) on toimitettava 21.10. klo 16 mennessä osoitteeseen Martinkosken seurakunta, Maijankuja 6, 31500 Koski Tl, kuoreen merkintä ”diakoniatyöntekijän virka”. Hakemuksen voi jättää myös sähköpostilla osoitteeseen martinkosken.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Tapio Hietalahti p. 044 4743410 sekä talouspäällikkö Sirkku Tulonen 044 744 3211

Hakemusasiakirjoja ei palauteta hakijoille.