(Poistunut julkaisusta)

Diakonian virka
Lohjan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Lohjan seurakunnassa on haettavana

DIAKONIAN VIRKA

Viran pääasiallisena tehtävänä on diakonian aluetyö Sammatin ja Karjalohjan alueella. Työ on laaja-alaista diakoniatyötä. Lisäksi tehtävä sisältää myös rippikoulu- ja kehitysvammaistyötä.

Vaikka olet alueen ainoa diakoniatyöntekijä, tukenasi ovat diakoniatiimi, alueseurakunnan työyhteisö sekä aktiiviset vapaaehtoiset. Lohjan seurakunnassa on yhteensä 9 diakoniatyöntekijää. Esimiehenä toimii johtava diakoniatyöntekijä.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 124/24.1.2017) mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä sekä sujuvia tietoteknisiä taitoja. Oman auton käyttö on työssä välttämätöntä.

Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen valinnan vahvistamista seurakunnan työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Viran palkkaus sijoittuu kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmään 502, peruspalkka 2380,95. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdollista henkilökohtaista palkanosa.

Lohjan seurakunta panostaa henkilöstön kokonaisvaltaiseen työhyvinvontiin. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoHR -palvelun kautta pe 30.10.2020 klo 15 mennessä. Haastattelut järjestetään to 12.11.2020 klo 14 alkaen. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Lisätietoja antaa johtava diakoniatyöntekijä Anna Helenius, 044 780 4234, anna.helenius@evl.fi