(Poistunut julkaisusta)

Diakonian virka
Vuosaaren seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

DIAKONIATYÖNTEKIJÄ
Diakonian virka Vuosaaren seurakunnassa

Vuosaari on pinta-alaltaan Helsingin suurin kaupunginosa, jossa sijaitsevat kauniit ulkoilualueet. Kansainvälisessä ja kasvavassa Vuosaaressa asukkaita on noin 40.000. Jäseniä seurakunnassa on noin 17.000.

Haemme joukkoomme uutta diakonian osaajaa. Valittava työntekijä työskentelee osana neljän hengen tiimiä. Lähiesimiehenä toimii johtava diakoniatyöntekijä.

Tehtäviin kuuluu yksilön kohtaamisia (keskustelutukea, sielunhoitoa, palveluohjausta ja taloudellista avustamista) sekä diakonian yhteisöllisten toimintamuotojen koordinointia työnjaon mukaisesti. Lisäksi työhön kuuluu erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämistä ja vaikuttamistyötä.

Edellytämme diakonian muuttuvien haasteiden ja tarpeiden analysointia yhdessä muun tiimin, vuosaarelaisten asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa, kehittävää työotetta, joustavuutta tarttua uusiin haasteisiin sekä sitoutumista kirkon sanomaan.

Arvostamme diakonian ammattiosaamisessa vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, kehittävää työotetta, muutosvalmiutta sekä avointa ja kokeilevaa mieltä.

Kelpoisuusvaatimukset:
• Tehtävään valittavalta edellytetään kirkkohallituksen päätöksen mukaista diakonian viran kelpoisuutta (Kirkon säädöskokoelma nro 124)
• olet Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen

Palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen (+ mahdolliset kokemuslisät). Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan hyväksyttävä lääkärintodistus.

Tiedusteluihin vastaa Tuula Mäkinen puh. 050 414 3318, tuula.makinen@evl.fi
tavoitettavissa parhaiten 8.-9.10., 12.10., 20.10.

Sähköiset hakemukset tulee toimittaa KirkkoHR-järjestelmän kautta 20.10. klo 12. mennessä.

Haastattelut järjestetään kutsutuille 21.10. klo 15.30 alkaen. Mukaan tarvitset opinto- ja työtodistuksesi.