Diakonian virka
Lohjan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Tule töihin Lohjalle Nummen vireään maaseutumaiseen alueseurakuntaan!

Lohjan seurakunnassa on haettavana Nummen alueseurakuntaan sijoittuva

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

Työ on laaja-alaista diakoniatyötä painottuen ikä-ihmisten parissa tehtävään työhön. Diakonian perustyön lisäksi tehtävään kuuluu lähetystyön organisointi. Tehtävä sisältää myös kehitysvammaistyötä sekä toimimista perheiden ja nuorten parissa yhdessä alueseurakunnan muiden työntekijöiden kanssa.

Vaikka olet alueen ainoa diakoniatyöntekijä, tukenasi ovat diakoniatiimi, alueseurakunnan työyhteisö sekä aktiiviset vapaaehtoiset. Lohjan seurakunnassa on yhteensä 9 diakoniatyöntekijää. Esimiehenä toimii johtava diakoniatyöntekijä.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 124/24.1.2017) mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Oman auton käyttö on työssä välttämätöntä.

Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen valinnan vahvistamista seurakunnan työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Viran palkkaus sijoittuu kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmään 502, peruspalkka 2345,76. Tämän lisäksi maksamme vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen.

Lohjan seurakunta panostaa henkilöstön kokonaisvaltaiseen työhyvinvontiin. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoHR -palvelun kautta su 26.5.2019 klo 14 mennessä. Haastattelut järjestetään ke 29.5.2019 klo 15 alkaen. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Lisätietoja antavat johtava diakoniatyöntekijä Anna Helenius, 044 780 4234, anna.k.helenius@evl.fi ja aluekappalainen Erkki Kuusanmäki 040 779 9365, erkki.kuusanmaki@evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267191
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja, Uusimaa