DIAKONIAN VIRKA
Liperin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Liperin seurakunnassa on avoinna

DIAKONIAN VIRKA, painopistealueina diakoninen perhe- ja aikuistyö sekä yleinen diakoniatyö

Liperin seurakunta sijaitsee kauniissa Pohjois-Karjalassa Joensuun naapurina. Seurakunnassa on jäseniä n. 8 900. Vireä 26 hengen työyhteisö tarjoaa hyvät ja avarat työskentelymahdollisuudet yhteistyökykyiselle, sosiaaliselle, oma-aloitteiselle ja idearikkaalle diakoniatyön ammattilaiselle. Eduksi katsotaan diakoniatyön kokemus, työkokemus tai koulutus mielenterveys- ja päihdetyöstä ja työkokemus lastensuojelusta.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 1 §:n mukainen tutkinto: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK) tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja AMK). Kirkkohallituksen tai piispainkokouksen aikaisempien tutkintopäätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun kirkkohallituksen päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan.

Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä KL 6 luvun 33 §:n mukainen rikosrekisteriote. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virka täytetään 15.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen, joita ei palauteta, on toimitettava 4.6.2019 klo 16.00 mennessä osoitteella Liperin seurakunta, Kirkkoneuvosto, Pappilantie 1, 83100 LIPERI. Lisätietoja antaa kirkkoherra Jari Uimonen, p. 0400 276 696.
 

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263642
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Liperin seurakunta, Kirkkoneuvosto, Pappilantie 1, 83100 LIPERI
  • Sijainti: Liperi