(Poistunut julkaisusta)

DIAKONIAN VIRKA
Tornion seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme  työntekijää diakoniatiimiimme. Yleisen diakoniatyön ohella painopisteinä ovat diakoninen perhetyö yhteistyössä lapsityön kanssa, rippikoulutiimin toimintaan osallistuminen ja EU-ruoka-avun organisointi. Tehtävänkuvaa tullaan rakentamaan jatkossa yhdessä tiimin kanssa, sillä työntekijöiden vahvuuksia ja erityisosaamista hyödynnetään tiimin sisäisessä vastuiden jaossa.  Odotamme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja yli työalarajojen sekä joustavuutta ja valmiutta tehdä yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Ruotsin ja englannin kielen taidot katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tavoitteellisuutta. 

Pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 1 §:n mukainen tutkinto. Viran palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Työskentely tapahtuu eri puolilla Torniota, joten oman auton käyttö viran hoitamisessa on välttämätöntä. Työ edellyttää valmiutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön sekä leirityöhön.

Virka tulee vastaanottaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset viimeistään 30.11.2018 klo 15 mennessä sähköpostitse tero.saapunki@evl.fi tai postitse osoitteeseen Tornion seurakunta, Kirkkokatu 13, 95400 Tornio. Kuoreen merkintä "Diakonian virka"

Lisätietoja antavat diakonian lähiesimies Saša Lehtinen 040 484 7335 sasa.lehtinen@evl.fi sekä vt. kirkkoherra Tero Saapunki 040 825 0280 tero.saapunki@evl.fi