(Poistunut julkaisusta)

Diakonian virka
Nokian seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Nokian seurakunnassa on avoinna

DIAKONIAN VIRKA

Viran tehtäviin kuuluu monipuolinen diakoniatyö. Painopisteinä ovat mm. vastaanotto- ja asiakastyö, vapaaehtoistyön kehittäminen ja koordinointi, ryhmätoiminta ja rippikoulutyö. Valitulta odotamme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja yli työalarajojen sekä joustavuutta ja valmiutta toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa.

Diakonian työalajohtajan alaisuudessa on viisi diakoniatyöntekijää sekä lähetys- ja aikuistyön koordinaattori, jotka muodostavat yhdessä moniammatillisen tiimin. Työntekijöiden vahvuuksia ja erityisosaamista hyödynnetään tiimin sisäisessä vastuiden jaossa.

Pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 1 §:n mukainen tutkinto. Viran palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 503 mukaisesti (vähimmäispalkka 2442,58 €). Lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Toiminta tapahtuu eri puolilla Nokiaa, joten oman auton käyttö viran hoitamisessa on välttämätöntä.

Virka tulee vastaanottaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset viimeistään 29.10.2018 klo 15 sähköisesti KirkkoHR -palvelun kautta.

Lisätietoja antaa diakonian työalajohtaja Hannele Koivisto 050 430 7173.