(Poistunut julkaisusta)

Diakonian virka Varpaisjärvellä
Ylä-Savon seurakuntayhtymä/Varpaisjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

DIAKONIAN VIRKA
Haemme diakonian viranhaltijaa Varpaisjärven seurakuntaan.

Viran kelpoisuusehdot on määritelty Kirkkohallituksen päätöksessä nro 124 tietyiltä hengellisen työn viranhaltijoilta vaadittavista tutkinnoista. Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitulta odotetaan oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Varpaisjärven seurakuntaan kuuluu n. 2000 seurakuntalaista. Varpaisjärven seurakunta on maaseudulla Kuopiosta 60 km pohjoiseen, jossa ihmiset ovat mukavia ja sydämellisiä. Seurakunta kuuluu Ylä-Savon seurakuntayhtymään.

Tehtävä sisältää yleistä diakoniatyötä, vastaanotto- ja kotikäyntityötä, surutyötä, ryhmien ohjaamista, leiri- ja retkityötä sekä jumalanpalveluksissa avustamista.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6. pykälän mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti ja peruspalkka on 2380,95 €/kk, lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työn perusteella. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Otamme vastaan vain KirkkoHR-rekrytointipalvelun kautta saapuneita hakemuksia. Hakemuksen pääsee täyttämään osoitteessa www.ylasavonseurakunnat.fi/avoimet-tyopaikat . Viran hakuaika päättyy keskiviikkona 30.9.2020 kello 15:00 ja viran hoito alkaa 1.1.2021.

Virkaan liittyviin tiedusteluihin vastaa kirkkoherra Timo Vainikainen p. 050 3311 441 tai timo.vainikainen@evl.fi.