(Poistunut julkaisusta)

Diakonian virka 50 %
Lapuan tuomiokirkkoseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa on avoinna diakonian 50 % virka 1.1.2021 alkaen toistaiseksi

Haemme tehtävään yhteistyökykyistä, luovaa ja työtään kehittävää henkilöä. Toimenkuvaan kuuluu laaja-alaisesti diakoniatyö. Virkaan kuuluu päihde- ja kriminaalityö ja kirpputoritoiminta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Kirkon säädöskokoelman nrot 124 mukaan sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sairaanhoitaja (AMK). Tutkinnon tulee sisältää vähintään 90 opintopistettä teologisia, kirkon ja seurakunnan työhön sekä diakoniaan liittyviä opintoja. Myös piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen diakonian virkaan kelpoistavan tutkinnon suorittanut on kelpoinen tähän virkaan.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Hakemukset tulee toimittaa pe 23.10. klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen lapuan.tuomiokirkkoseurakunta@evl.fi tai postitse osoitteeseen: Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Koulukatu 2, 62100 Lapua. Merkintä ”diakonian virka” tulee näkyä sähköpostin otsikossa tai kuoressa.

Lisätiedot: tuomiorovasti Matti Salomäki p. 0447276996, matti.salomaki@evl.fi.