(Poistunut julkaisusta)

Diakonian viransijaisuus
Taipaleen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Taipaleen seurakunnassa, Etelä-Karjalassa, on haettavana diakonian viransijaisuus, joka kestää vuoden 2022 loppuun saakka. Sijaisen toivotaan aloittavan 1.12.2020, viimeistään 1.1.2021.

Viransijainen työskentelee diakonian ja lähetyksen tiimissä, jossa lähiesimiehenä ja tiiminvastaavana on vastaava diakoni. Viransijaisen vastuualueena on perusdiakoniatyö Taipalsaaren kirkkopiirissä. Työtä tehdään kuitenkin koko Taipaleen seurakunnan alueella, minkä vuoksi oman auton käyttö on välttämätöntä.

Viransijaiselta edellytetään hyvää ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutus-, työyhteisö- ja alaistaitoja sekä yhtälailla tiimityön taitoja kuin kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunkantoon.

Sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (kirkon säädöskokoelman numero 124) mukainen diakonian viran kelpoisuus. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Sijaisuudessa on kuuden kuukauden koeaika. Viransijaisen tulee olla konfirmoitu ev. lut. kirkon jäsen. Valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Taipaleen seurakunta, Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale. Hakemuksen voi lähettää myös sähköisesti osoitteeseen: virasto.taipale@evl.fi. Hakemusten on oltava perillä perjantaina 6.11.2020 klo 15. Haastatteluun kutsuttavien tulee varautua haastatteluun tiistaina 10.11.2020.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Lea Karhinen, puh 040 5218980 ja lea.karhinen@evl.fi.