(Poistunut julkaisusta)

DIAKONIAN VIRANSIJAISUUS
Espoon seurakuntayhtymä, Olarin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Olarin seurakunnassa on haettavana

DIAKONIAN VIRANSIJAISUUS

Viransijaisuus alkaa välittömästi ja jatkuu 30.4.2020 asti. Pätevyysvaatimuksena on diakonian virkaan kelpoistava tutkinto sekä virkaan liittyvä kielitaito (KJ 6 § 4a). Tämän lisäksi englannin kielen auttava taito on tarpeellinen työssä. Eduksi katsotaan hyvät ja monipuoliset yhteistyötaidot sekä viestintä- ja verkostoitumistaidot. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 502, jonka peruspalkka on 2346,25 € - 2698,19 €/kk työkokemuksesta riippuen. Viransijaisuudessa on 4 kk koeaika.

Pääosa diakonin työstä on ns. perusdiakoniatyötä eli asiakkaiden kohtaamista vastaanottotilanteessa ja taloudellisen avun, neuvonnan sekä sielunhoidon tarjoamista. Tämän lisäksi viransijaisuuden tehtäviin kuuluu erikseen sovittavassa määrin päihde-, mielenterveys-, ja vankilatyötä, joten kokemus näiltä työaloilta on suotavaa. Jumalanpalveluselämä ja rippikoulutyö ovat myös osana jokaisen diakonian viranhaltijan työnkuvaa. Diakonin työ on työajatonta ja siihen kuuluu myös satunnaisesti ilta-, leiri- ja viikonlopputyötä.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kirkko HR -osoitteessa https://evl.fi/tietoa-kirkosta/toissa-kirkossa/avoimet-tyopaikat 15.8.2019 kello 12:een mennessä. Haastattelut toteutetaan viikolla 34. Tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja (040 513 0857 ja lähiesimies Markus Silvola (040 531 1017). Sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi. Tietoja Olarin seurakunnasta saat osoitteesta: http://www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta .