(Poistunut julkaisusta)

Diakonian viransijaisuus
Turun Martinseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Turun Martinseurakunnassa on haettavana diakonian viransijaisuus ajalle 1.1.2019 - 30.3.2020.

Tehtäviin kuuluu asiakaspäivystykset ja kotikäynnit, asiakastyö omalla alueella, ryhmien ohjaaminen, yhteistyö alueen toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, leiri ja retket, yhteisvastuukeräykseen osallistuminen, muut työnjakokirjassa määritellyt tehtävät. Erityisesti sovitut vastuualat organisoi ja vastata diakonian vapaaehtoistoiminnasta, vastaa diakonisesta perhetyöstä, toimii maahanmuuttajantyön ja seurakunnan Kirkko turvapaikkana -yhdyshenkilönä.

Seurakunnassa on kolme diakonian viranhaltijaa, joista yksi on johtava ja toimii kahden muun viranhaltijan lähiesimiehenä. Viransijaiselta edellytetään piispainkokouksen hyväksymää kirkon diakonian virkatutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Palkkaus on kirkon diakonian virkapätevyyden omaavalla vaativuusryhmän 502 mukainen, muun soveltuvan tutkinnon suorittaneen osalta tehdään koulutuksen ja alan työkokemuksen perusteella epäpätevyysvähennys, joka voi olla enimmillään -10 %.

Viransijaisuus tulee ottaa vastaan 1.1.2019 lukien ja siinä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Viransijaiseksi valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan sähköpostitse 19.10.2018 mennessä osoitteeseen noora.nurmi@evl.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava diakoniatyöntekijä Noora Nurmi p. 040 341 7419, noora.nurmi@evl.fi.