(Poistunut julkaisusta)

Diakonian viransijaisuus (60%)
Helsingin seurakuntayhtymä, Oulunkylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Oulunkylän seurakunnassa on avoinna osa-aikainen (60%) diakonian viransijaisuus ajalle 1.2.2020 - 31.12.2021. Tehtävän painopisteenä on diakoninen perustyö: asiakastyö, taloudellinen avustaminen ja palveluohjaus. Lisäksi työntekijä osallistuu seurakunnan yhteisiin tapatumiin kausittain sovittavalla työpanoksella.

Valittavalla on oltava seurakunnan diakonian virkaan kelpoistava tutkinto (kirkkohallituksen päätös nro 122) sekä suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Hänen on oltava Suomen ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6:2§). Palkkaus on vaativuusryhmä 503 mukainen. Noudatamme Kirkon virka- ja työehtosopimusta ja Helsingin seurakuntayhtymän virkasääntöä. Viransijaisuus täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Diakoniatiimissä on neljä diakonia, projektityöntekijä ja kaksi pappia. Johtava diakoni toimii tiimin lähiesimiehenä. Diakoniatyö on kiinteä osa seurakunnan yhteisötyötä. Työtä kehitetään yhdessä vapaaehtoisten ja alueella asuvien kanssa.

Toivomme valittavalta henkilöltä
- riittävää seurakuntatyön kokemusta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- oma-aloitteisuutta ja tavoitteellista työotetta

Tarjoamme
- sopimusten mukaisen palkan
- koulutusmyönteisen työpaikan
- motivoituneen ja monipuolisen työyhteisön
- innostuneita seurakuntalaisia työtovereiksi

Hakuaika päättyy tiistaina 31.12.2019 klo 15. Hae paikkaa sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa evl.fi/rekry. Haastattelut toteutetaan torstaina 9.1.2020. Lisätiedot: johtava diakoni Laura Lindroos p. 050 4727740, laura.lindroos@evl.fi tai kirkkoherra Ulla Kosonen, p. 050 380 4097, ulla.kosonen@evl.fi.