Diakonian viranhaltija
Lahden seurakuntayhtymä, Nastolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Nastolan seurakunnassa on haettavana

Diakonian virka 1.5.2020 alkaen

Lahden Nastolan seurakunta hakee diakonian viranhaltijaa palvelussuhteeseen
1.5.2020 alkaen toistaiseksi.

Diakoniatiimiimme kuuluu kolme diakoniatyöntekijää ja diakoniapappi. Haemme nyt tiimiimme diakoniatyöntekijää laaja-alaiseen ja monipuoliseen työhön. Yleisen diakoniatyön lisäksi viran painopisteinä ovat vanhustyö ja Yhteisvastuukeräyksen koordinointi. Työnkuvaan sisältyy myös sururyhmän vetämistä sekä työttömien toimintaa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme aktiivista, innostunutta ja kehittävää työotetta. Työssäsi sinua tulee tukemaan osaavat tiimiläiset ja lämminhenkinen työyhteisö.

Viran kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen päätös nro 124 tietyiltä hengellisen työn viranhaltijoilta vaadittavista tutkinnoista.

Virka tulee ottaa vastaan 1.5.2020. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Valitun tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Ennen viran vastaanottamista virkaan valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Viran täyttämisessä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavia pyydämme varautumaan haastatteluun viikolla 11.

Sähköinen hakemus tulee toimittaa 29.2.2020 klo 12 mennessä täyttämällä osoitteesta www.lahdenseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/Avoimet-tyopaikat löytyvä sähköinen hakulomake.

Tiedusteluihin vastaavat virka-aikana:

Johtava diakoniatyöntekijä Satu Vanhatalo 040 481 8320 (ajalla 3.-23.2.)
Kirkkoherra Kari Eskelinen puh. 044 719 1213 (ajalla 24.-29.2.)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot