(Poistunut julkaisusta)

Diakonian viranhaltija
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, TURUN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

TURUN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA

Diakonian viranhaltija

Turun tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana diakoniatyöntekijän virka (III). Virka täytetään vakinaisesti 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Seurakunnassa on kolme diakonian virkaa. Tämän diakonian viran vastuualue on yksinasuvien parissa tehtävä työ. Siihen kuuluvat yksinasuvien yhteisöllinen toiminta, luento- ja teemaillat, kuukausiretket, leirit ja kesäkahvilatoiminta sekä yksinasuvien vapaaehtoistoiminnan organisointi. Viran tehtäviin kuuluvat myös
diakonian perustyöt: yksilökohtainen asiakastyö, vastaanottotyö, syntymäpäiväkäynnit, kotikäyntityö,ryhmissä tapahtuva työ sekä yhteisvastuukeräys.

Työntekijältä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, suunnitelmallista ja innostavaa työotetta sekä halua kehittää yksinelävien parissa tehtävää työtä.

Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto. Tehtävään valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävän palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 (2 345,76 €) mukainen. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella 4.11.2019 klo 23.59 mennessä Kirkko HR-rekrytointipalvelun kautta. Haastattelu järjestetään kutsutuille 13.11.2019. Lisätietoja antaa tuomiorovasti Heimo Rinne p. 040 3417225 heimo.rinne@evl.fi tai diakoniatyön työalavastaava, diakoni Raija Eeva p. 040 3417581, raija.eeva@evl.fi