Diakonian viranhaltija
Diakonia ja sairaalasielunhoito

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Lahden seurakuntayhtymä hakee

Diakonian viranhaltijaa 1.8.2019 alkaen

Diakonian virka (274) on diakonian ja sairaalasielunhoidon yksikössä ja sijoittuu vammaistyön tiimiin. Vammaistyön perustehtävänä on edistää kristilliseen uskoon perustuvan lähimmäisen rakkauden, osallisuuden ja oikeudenmukaisuuden toteutumista paikallisesti ja koko luomakunnassa.

Viranhaltijan tehtävänä on henkilökohtainen asiakastyö vammaistyön asiakkaiden parissa. Hän hoitaa virkaansa yhteistyössä seurakuntien, sosiaali- ja terveysviranomaisten sekä vammaisjärjestöjen kanssa. Virkaan kuuluu vammaistyön kehittäminen yhteistyössä vammaistyön tiimin kanssa. Viran haltijan tulee omata valmiuksia etsivään, ryhmä-, leiri- ja retkityöhön. Tämän lisäksi hän toimii Marian Kammarin työntekijänä liikuntaystävätoimintaan liittyen.

Viran hoitajalta edellytetään kelpoisuusvaatimuksen lisäksi ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja sekä sielun- hoidollisia valmiuksia ja halua suorittaa sielunhoidon erityiskoulutus. Vammais- ja vanhustyön sekä sosiaaliturva-, vammais- ja kuntoutuslainsäädännön perustuntemus auttaa viran hoitamisessa. Lisäksi edellytetään seurakunnan toiminnan tuntemusta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätös nro 124 tietyiltä hengellisen työn viranhaltijoilta vaadittavista tutkinnoista.

Virka tulee ottaa vastaan 1.8.2019. Virka kuuluu vaativuusryhmään 502. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakijan tulee kutsuttaessa varautua haastatteluun 8.3.2019

Sähköinen hakemus tulee toimittaa 28.2.2019 klo 12.00 mennessä.

Tiedusteluihin vastaavat vammaistyön johtava työntekijä Riitta Aaltonen 044 719 1259 sekä diakonian ja sairaalasielunhoidon johtaja Petri Määttä 044 719 1260.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226337
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite