(Poistunut julkaisusta)

Diakonian viranhaltija
Mänttä-Vilppulan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Mänttä-Vilppulan seurakunnassa on haettavana diakonian viranhaltijan virka.

Mänttä-Vilppula on Ylä-Pirkanmaalla sijaitseva 10 000 asukkaan taidekaupunki, jossa luovuus kukoistaa taiteen, kulttuurin ja musiikin saralla. Diakonian virkoja seurakunnassa on kaksi. Täytettävänä olevan viran toimenkuvaan kuuluu yleisen diakoniatyön lisäksi kehitysvammatyö sekä vankilatyö.                                                         

Pätevyysvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto.  Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan.

Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavalta edellytetään hyviä työyhteisö- ja tiimityöskentelytaitoja, joustavaa ja innokasta asennetta työntekoon, vastuullista työotetta ja vastuunottokykyä, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kokonaisvaltaista ammatillista osaamista ja sitoutumista kirkon perustehtävän toteuttamiseen. Ajokortti ja oma auto ovat viran hoidon kannalta välttämättömät.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote.

Työ alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Tiedusteluihin vastaa vs. kirkkoherra Markku Viitala (vuosilomalla 21.-30.9.) p. 044 750 3601, sähköposti: markku.viitala@evl.fi tai diakoniatyöstä vastaava pappi Jari Välimaa p. 044 750 3603, sähköposti: jari.valimaa@evl.fi

Kirjalliset hakemukset 11.10.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Mänttä-Vilppulan seurakunnan kirkkoneuvosto, Kirkkokatu 6, 35800 Mänttä tai sähköpostilla osoitteeseen markku.viitala@evl.fi.