(Poistunut julkaisusta)

Diakonian viranhaltija
Ylöjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018

Ylöjärven seurakunta on eteenpäin suuntautunut, avarakatseinen ja vakaalla taloudellisella pohjalla toimiva yhteisö. Se rohkaisee aitoon kohtaamiseen ja auttamiseen arjen keskellä. Ylöjärven seurakunnassa on 25 000 jäsentä, työyhteisössä 90 työntekijää ja se kattaa laajan maantieteellisen alueen Tampereen naapurissa. Kaupunkina Ylöjärvi on kasvava ja lapsiperhevoittoinen.

YLÖJÄRVEN SEURAKUNNASSA on avoinna

DIAKONIAN virka

Viran tehtäviin kuuluu vastaanottotyötä, ryhmätoimintaa, jumalanpalveluksiin ja niiden valmisteluun osallistumista sekä rippikoulutyötä. Diakoniatyön sisäinen työnjako on uudistusvaiheessa ja tahdomme hyödyntää vastuiden jaossa entistäkin paremmin työntekijöiden vahvuuksia ja erityisosaamista.

Valitulta odotamme valmiutta ja ennakkoluulottomuutta tuoda uusia ajatuksia diakoniatyöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta tehdä työtä koko seurakuntaa palvelevalla tavalla yli työalarajojen.

Virkaan valittavalta edellytetään kirkon säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian viranhaltijan pätevyys. Valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.  Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan (alkupalkka 2 322,53 €/kk). Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa maksimissaan 15 % peruspalkasta. Seurakunnassamme on käytössä henkilökohtainen harkinnanvarainen palkanosa.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 28.5.2018 klo 12:00 mennessä pdf-tiedostona osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi tai Pl 2, 33471 Ylöjärvi.  . Sähköpostin aiheeksi tai kirjekuoren päälle merkintä ”diakonian virka”. Haastattelut pidetään tiistaina 5.6.2018

Ylöjärven seurakuntaan voit tutustua osoitteessa www.ylojarvenseurakunta.fi .

Lisätietoja antaa johtava diakoniatyöntekijä Eliisa Ala-Kuusisto 044 786 8042 tai eliisa.ala-kuusisto@evl.fi