(Poistunut julkaisusta)

Diakonian viranhaltija
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Tampereen tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana
DIAKONIAN VIRANHALTIJAN VIRKA

Viran tehtävät painottuvat verkostoituvaan ja yhteisölähtöiseen diakoniseen seniori- ja vanhustyöhön. Lisäksi tehtäviin kuuluu moniongelmaisten ihmisten auttamistyö. Tehtävänkuva sisältää mm. etsivää työtä, uusien vapaaehtoisten rekrytointia vanhustyöhön, ryhmätoiminnan ja tilaisuuksien organisointia, vanhusten virkistyspäivien järjestämistä ja toteuttamista sekä koti- ja laitoskäyntejä. Diakoniatiimimme on moniammatillinen ja siinä on 16 jäsentä. Teemme yhteistyötä myös muiden työntekijöiden kanssa Tuomiokirkkoseurakunnassa ja koko Tampereen seurakuntayhtymässä.

Edellytämme virkaan valittavalta valmiutta kehittää vanhustyön toimintatapoja, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia myös itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Aikaisempi seurakuntatyön kokemus katsotaan eduksi.
Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto. Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 502 mukainen. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä seurakuntayhtymän työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus työkelpoisuudesta sekä rikosrekisteriote.
Virka täytetään 1.9.2018 alkaen.

Hakuaika päättyy pe 6.4. klo 15.00.
Haastattelut pidetään erikseen kutsuttaville to 3.5.2018

Tiedustelut: johtava diakonian viranhaltija Anna-Leena Mansukoski puh. 050 571 3104
anna-leena.mansukoski@evl.fi