(Poistunut julkaisusta)

Diakonian viranhaltija Varpaisjärven seurakunta
Ylä-Savon seurakuntayhtymä/Varpaisjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Haemme diakonian viranhaltijaa Varpaisjärven seurakuntaan

Pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitulta odotetaan oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Varpaisjärven seurakuntaan kuuluu n. 2000 seurakuntalaista. Varpaisjärven seurakunta on maaseudulla Kuopiosta 60 km pohjoiseen, jossa ihmiset ovat mukavia ja sydämellisiä. Seurakunta kuuluu Ylä-Savon seurakuntayhtymään.

Tehtävä sisältää yleistä diakoniatyötä, vastaanotto- ja kotikäyntityötä, surutyötä, ryhmien ohjaamista, leiri- ja retkityötä sekä jumalanpalveluksissa avustamista.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden tilastaan sekä rikosrekisterilain 6. pykälän mukainen rikosrekisteriote ennen viransijaisuuden vastaanottamista. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti ja peruspalkka on
2 380,95 euroa. Lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Otamme vastaan vain KirkkoHR-rekrytointipalvelun kautta saapuneita hakemuksia. Otamme huomioon aikaisemmin saapuneet hakemukset. Viran hakuaika päättyy maanantaina 16.11.2020 ja viran hoito alkaa 1.1.2021.

Virkaan liittyvät tiedustelut kirkkoherra Timo Vainikainen p. 050 3311 441 tai timo.vainikainen@evl.fi