(Poistunut julkaisusta)

Diakonian sijainen
Vantaan seurakunnat, Tikkurilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Etsimme Tikkurilan seurakuntaan diakoniatyöntekijän sijaista ajalle 18.6.2018-31.5.2019.

Tiimissämme on viisi diakoniatyöntekijää, vapaaehtoistyön koordinaattori, Olotila-toiminnan ohjaaja ja kaksi diakoniapappia. Teemme työtä haastavassa ympäristössä Vantaan keskusta-alueella, aktiivisessa ja kehittämismyönteisessä seurakunnassa. Haettava sijainen työskentelee kesän ajan täydentävänä resurssina ja syksystä alkaen viransijaisena. Työssä painottuu asiakastyö ja avustustoiminta, sekä diakonian yhteiset tehtävät. Viransijaisuuden aikana vastuualueisiin kuuluu lisäksi mm. turvapaikanhakijoiden parissa tehtävä työ, verkkotyö ja Yhteisvastuukeräys.

Toivomme hakijalta avointa ja joustavaa asennetta, halua sitoutua tiimin yhteisiin tavoitteisiin ja toimintatapoihin, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Edellytämme kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) mukaista diakonian viran kelpoisuutta tai kelpoistavan tutkinnon loppusuoralla olevia opintoja. Lisäksi hakijan tulee olla konfirmoitu, Suomen ev.lut. kirkon jäsen.

Tarjoamme vaativuusryhmän 502 mukaisen palkan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kiinnostavassa ympäristössä ja mukavassa tiimissä.
Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee lähettää sähköisesti Kirkko HR:n kautta 16.5. klo 12.00 mennessä. Valitut hakijat kutsutaan haastatteluun, joka pidetään 28.5. klo 9-16. Tiedustelut: Saara Huhanantti, koordinoiva esimies (vs) p. 050 411 2675.