(Poistunut julkaisusta)

Diakonian määräaikainen projektivirka
Helsingin seurakuntayhtymä, Vartiokylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Vartiokylän seurakunnassa on avoinna diakonian projektivirka ajalle 1.1.2019-31.12.2020

Meillä on etsinnässä Harmaan pantterin metsästäjä, joka keskittyy erityisesti eläkeikäisten syrjäytymisvaarassa olevien ihmisten parissa tehtävään työhön. Hän jalkautuu ihmisten pariin kauppakeskuksiin, asukastiloihin ja kaupungille, ja kutsuu seniori-ikäisiä seurakunnan toimintaan. Hän auttaa ns. Harmaita panttereita löytämään mielekästä tekemistä työuran jälkeen, ja on ankkuroimassa sitä kautta ihmisiä vapaaehtoisiksi toimijoiksi seurakuntaan. Projektin tarkoituksena on ehkäistä yksinäisyyttä ja lisätä elämänlaatua vastuullisten tehtävien kautta eläkeikäisten ihmisten, erityisesti miesten keskuudessa.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva koulutus ja kokemus. Arvostamme projektinhallinnan osaamista, itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Virkaan valittavalta edellytetään lisäksi erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virka täytetään neljän kuukauden koeajalla. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä ote rikosrekisteristä. Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2019.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 502 mukaan. Hakijan tulee kutsuttaessa varautua haastatteluun 23.10. illalla. Hakemukset tulee toimittaa KirkkoHR-järjestelmään 22.10.2018 klo 16 mennessä.

Lisätietoja antavat julistuksen ja palvelun tiimin lähiesimies Katri Vanhamäki (050-3026555 / katri.vanhamaki@evl.fi) sekä vs. kirkkoherra Piia Kontio (050-3802019 / piia.kontio@evl.fi).