(Poistunut julkaisusta)

Diakoni tai erityisnuorisotyönohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2019

Kiinnostaako nuorisodiakonia? Oletko kenties myös ravintola-alan osaaja? Tunnetko kutsumusta ekologisiin ja eettisiin valintoihin? Jos olet myös kiinnostunut kehittämään uudenlaista toiminnan mallia nuorten tukemiseen, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Haemme uuteen, vuoden 2020 alussa avautuvaan, Waste&Feast Malmi -ravintolaan määräaikaiseen työsuhteeseen (2020-2022) diakoniatyöntekijää tai erityisnuorisotyönohjaa. Waste&Feast toiminta toteutuu seurakunnissa ja yhteisen diakonian yksiköissä (www.wastefeast.fi)

Waste&Feast -ketju on ruokahävikin hyödyntämiseen perustuva lounasravintolaketju, jossa toteutuu kolme periaatetta: Hyödynnämme ruokahävikkiä ja pidämme ekologisia arvoja yllä, tuotamme edullista yhteisöruokailua alueella sekä työllistämme vaikeassa työllisyysasemassa olevia henkilöitä. Waste&Feast Malmilla työllistetyt ovat 15-29- vuotiaita. Malmin toimipisteessä toimimme tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupungin työpajatoiminnan kanssa. Lähimmät työkaverit ovat kaupungin kouluttaja ja työvalmentaja.

Tehtävään kuuluu työllistettyjen nuorten, vapaaehtoisten ja muiden työhön tutustujien ohjaaminen ja perehdyttäminen sekä nuorten arjen ja päihteettömyyden tukeminen. Lisäksi työntekijä vastaa W&F Malmin asiakaspalvelun kokonaisuudesta, kassanhoidosta ja laskutuksesta. Vaihtuvissa tilanteissa myös keittiöosaamiselle on oma paikkansa, vaikka päävastuu keittiön toiminnasta on toisella työntekijällä.

Hakijalta edellytämme kirkon diakonian tai erityisnuorisotyön toimintakentän ja työllisyyspalveluiden tuntemusta sekä ravintola-alan kokemusta. Lisäksi odotamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutus-, sekä ohjaustaitoja. Olennaista on myös kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, erityisryhmien tarpeiden tuntemus sekä kyky toimia yllättävissä tilanteissa. Hygieniapassi on tehtävän hoidon kannalta välttämätön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen säädöskokoelman numero 124, 1 tai 2 § mukainen pätevyys kirkon nuorisotyönohjaajan tai diakonian virkaan tai muu vastaava nuorisotyön tai diakonian ammatillinen koulutus ja työkokemus. Tehtävän palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen vaativuusryhmä 503, jonka peruspalkka on 2 467,00€. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § toisen mom. mukainen rikosrekisteriote. Valittavan henkilön tulee olla konfirmoitu ev. lut. kirkon jäsen.

Hakuaika päättyy 18.12.2019 klo 12. Haastattelemme hakijoita 19. ja 20.12.2020. Lisätiedot: vt. diakonian päällikkö Mare Kinanen, p. 050 5727541, mare.t.kinanen@evl.fi