(Poistunut julkaisusta)

Diakoni, diakonissa
Rautavaaran seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Rautavaaran seurakunta hakee vakinaista ja täysiaikaista diakonianviranhaltijaa 14.9.2020 vapautuvaan virkaan. Virka täytetään sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

 

Rautavaara on 1650 asukkaan itsenäinen maalaiskunta Pohjois-Savossa. Rautavaaran seurakunnassa on n. 1330 jäsentä. Seurakunnan viiden vakinaisen työntekijän apuna on aktiivinen vapaaehtoisten joukko.

 

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelman nro 124) mukainen diakonian viran kelpoisuus. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan KirVESTES palkkaluokkaa 502. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemuslisää, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen, sekä henkilökohtaiseen arviointiin perustuvaa suorituslisää.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Toimenkuva on monipuolinen ja työhön kuuluu perinteisen diakonian lisäksi tehtäviä aina lapsityöstä viestintään ja omien jälkien siivoamiseen. Työyhteisö on pieni ja seurakunnassa on vain yksi diakonin virka, mutta yksin ei tarvitse olla vaan olemme tottuneet ylittämään työalarajoja jokapäiväisessä työssämme. Aktiiviset vapaaehtoiset ovat työmme ehdoton kulmakivi ja he muodostavat diakonille luontevan kanavan seurakuntalaisten pariin.

 

Hakuaika 8. - 23.9.2020.

Hakemukset lähetetään kirkkoherran sähköpostiin: juha.luukkonen@evl.fi.

Seurakunnan postiosoite on Rautavaaran seurakunta, Tulimäentie 11, 73900 Rautavaara.

 

Lisätietoja: kirkkoherra Juha Luukkonen puh 040 829 6171.