(Poistunut julkaisusta)

Diabeteshoitaja Vantaan diabetesyksikköön, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Vantaan diabetesyksikkö

Karsikkokuja 15, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Hei diabeteshoitotyön osaaja, etsimme Vantaan diabetesyksikköön kahta ammattitaitoista ja innostunutta diabeteshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, oletko se sinä? Oletko jo tehnyt työtä diabeetikoiden kanssa ja hallitset diabeteshoitotyön perusteet (pistoshoidot) ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Jos osaat, niin Sinua juuri etsimme! 

Vantaalla on kolme eri diabetesyksikköä, jotka kuuluvat hallinnollisesti yhteen. Työyksiköitä on kolmella eri terveysasemalla, yksi palvelee lännessä Myyrmäen terveysasemalla, Keski-Vantaan diabetesyksikkö toimii Tikkurilan terveysasemalla ja Pohjois-Vantaan diabetesyksikkö toimii taas Koivukylän terveysasemalla. Diabetesyksiköissä hoidetaan yli 16 v tyypin 1 diabeetikoita sekä tyypin 2 pistohoitoisia Vantaalaisia diabeetikoita. Olemme aloittaneet myös yli 16 v insuliinipumppupotilaiden hoidon jokaisessa diabetesyksikössä. 

Vantaan Diabetesyksikössä työskentelee yhteensä 11 diabeteshoitajaa ja joka yksikössä on omat diabetesvastuulääkärit. Yksiköissä käy myös ravitsemusterapeutti. Jalkaterapiapalveluja diabeetikot saavat Koivukylän terveysasemalta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn terveyspalveluiden diabetestiimissä. 

Toinen työsuhde alkaa 1.3 2021 ja toinen vakituinen työsuhde 1.5.2021, mutta siinä työt voisi aloittaa jo aikaisemminkin ensin määräaikaisena sijaisena maalis-huhtikuussa, jos hakijalle se sopii. Toinen työpaikka on Koivukylässä Pohjois-Vantaan diabetesyksikössä ja toinen on Keski-Vantaan diabetesyksikössä Tikkurilassa.

Tervetuloa meille töihin!  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta tai Hus love tulee suorittaa heti koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: työkokemus tyypin 1 ja 2 diabetespotilaiden hoidosta insuliinipumppuhoidon osaaminen diabeteksen ehkäisy ja hoito- erikoistumisopinnot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko yleistyöaika


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja

Karttunen Eija

0503146346

eija.karttunen@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma-pe klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.