(Poistunut julkaisusta)

DevOps/System Administrator
Clausion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

DevOps/System Administrator, Espoo

 

Etsimme nyt DevOps-/System Administrator -asiantuntijaa kehittämään FPM-pilvipalveluympäristöä sekä osallistumaan pilvipalvelun asiakasimplementointiprojekteihin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta Azure-pilvipalvelusta sekä sovelluksen rakentamisesta Azure-ympäristöön. Teknologiat, kuten virtualisointi, VNet, AD, IIS, IaaS ja PowerShell ovat sinulle tuttuja.

Lisäksi odotamme sinulta näkemystä CI-/CD-kokonaisuuden rakentamisesta, tuotekehityksestä ja ohjelmoinnista. Kokemuksen Azuren PaaS -palveluista, Citrixistä ja SQL Serveristä laskemme sinulle eduksi.

Sinulla on reipas, aktiivinen ja itsenäinen ote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme myös kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja halua oppia uutta. Tehtävän kannalta on lisäksi välttämätöntä, että hallitset sujuvasti suomen kielen, ja pystyt toimimaan tarvittaessa myös englannin kielellä sekä suullisesti, että kirjallisesti.

Työtehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia FPM:n pilviympäristön arkkitehtuuri ja käyttöönotto tulevaisuudessa ovat.

Avainsanat: Azure, VNet, DevOps, Virtualisointi, Citrix, C#, Continuous Deployment, IIS, Kubernetes, OAuth, SQL Server, PowerShell