(Poistunut julkaisusta)

DevOps tunnistusratkaisujen ylläpitotiimiin
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haemme CSC:lle Espooseen DevOps-kehittäjää vahvistamaan ylläpitotiimiämme ja työskentelemään tunnistusratkaisuiden asiakasympäristöjen asennus-, ylläpito- ja kehitystehtävissä.

Sinulla on Linux-käyttöjärjestelmäosaamista, perustaidot skriptaamisesta, sekä Java tai Python –ohjelmoinnista. Koulutustaustasi on tehtäviin soveltuva tekninen tutkinto, tai riittävästi työkokemusta palvelukehityksestä ja palvelutuotannosta. Uusissa tehtävissäsi pääset perehtymään identiteetin hallinnan federointiin liittyvillä keskeisillä standardeilla SAML2:lla ja OpenID Connectilla toteutettaviin palveluintegraatioihin, sekä käyttäjähakemistojen hallintaan liittyviin tehtäviin. Mahdollinen aiempi kokemus esim. MS Azure AD, LDAP, AD tai Google API integroinneista lasketaan eduksesi. Osaat myös luoda ja ylläpitää selkeää teknistä dokumentaatiota sekä suomeksi että englanniksi, viet sovittuja tehtäviä eteenpäin omatoimisesti ja asioit luontevasti asiakasrajapinnassa. 

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua ylläpitoon ja kehitykseen korkealaatuisessa ja kansallisesti ainutlaatuisessa tietotekniikkaympäristössä. Tiimimme asiakkaita ovat julkishallinto, korkeakoulut, ja toisen asteen oppilaitokset loppukäyttäjineen. Työaikamme noudattavat pääsääntöisesti asiakkaidemme virka-aikoja, ja tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi.

Lähetä hakemuksesi 02.05.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry