(Poistunut julkaisusta)

DevOps -testiautomaatiokehittäjä
Gofore Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Mitä tarjoamme sinulle

Goforen kasvun myötä etsimme DevOps-tiimeihimme testiautomaatiokehittäjiä PK-seudulle. Jalansijamme sekä osaamisemme ohjelmistotestauksessa ja laadunvarmennuksessa on vankka Qentinelin konsultointiliiketoiminnan yhdistyttyä Goforeen vuonna 2020. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm. Elisa, Kone, Verohallinto), joita yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät.

Osaamiseesi ja työkokemukseesi pohjautuvan palkan lisäksi tarjoamme sinulle toiveisiisi pohjautuvan tehtäväkokonaisuuden haastavissa ja kehittävissä asiakasprojekteissa.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on vahva ymmärrys testiautomaatiosta ja Robot Framework tai vastaava on sinulla hyvin hallussa
  • Ohjelmoit sujuvasti esim. Pythonilla tai Javalla
  • Sinulla on kokemusta DevOps-työskentelystä ja CI-työkaluista esim. Jenkins tai VSTS
    Versionhallinta on tuttua (esim. Git)
  • Olet kehittänyt jo testiautomaatiokirjastoja ja avainsanoja sekä sinulle on muodostunut omia hyväksi kehittyneitä käytäntöjä ja näkemyksiä testiautomaatiosta ja jatkuvasta integroinnista
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Millaista on työskennellä Goforella

Antti Tikka: ”Olen päässyt kehittämään itseäni ja asiakkaideni laadunvarmennuskäytäntöjä”

Goforella laadunvarmistuksen konsulttina työskentelevä Antti Tikka arvostaa työssään monipuolisuutta, uuden oppimista sekä mahdollisuutta kehittää uusia laadunvarmistusmenetelmiä.
Tietotekniikan diplomi-insinööriksi valmistunut Antti Tikka teki ennen Goforea sovelluskehittäjän eli koodarin töitä. Työ ei kuitenkaan tuntunut olevan häntä varten.

– Minua häiritsi, ettei aiemmassa työssäni otettu laadunvarmistusta aina tarpeeksi huomioon. Kun aikataulu tai budjetti on tiukka, yleensä laatu kärsii. Sen vuoksi aloin kiinnostua laadunvarmistuspuolesta ja päädyin nykyiseen työhöni. Täällä laatu on kaiken ydin, Tikka perustelee.

Goforella Tikka on työskennellyt monipuolisissa työtehtävissä muun muassa testipäällikkönä sekä tehnyt teknistä testiautomaatiokehittäjän työtä. Monipuolisuus ja itsensä kehittäminen ovatkin Tikalle tärkeimpiä asioita omassa työssään.

– Minulle on tärkeää päästä näkemään koko järjestelmä kokonaisuutena ja testata asioita päästä päähän. En ole sidottu yhteen ohjelmointikieleen vaan saan käyttää erilaisia tekniikoita. Voin esimerkiksi hyödyntää konenäköä ja tekoälyä, Tikka luettelee.

Tikka kuvailee Goforella vallitsevaa henkeä lämpimäksi.

– Tunsin oloni heti kotoisaksi, kun tulin tänne. Täällä kannustetaan oppimiseen ja panostetaan koulutuksiin. Lisäksi jaamme tietoa keskenämme. On hienoa, että minulla on aina sadan laadunvarmistukseen erikoistuneen konsultin tuki takanani, Tikka korostaa.

Tikka suosittelee työtä Goforella kaikille, jotka haluavat oppia uutta.

– Täällä pääsee tekemään monipuolisesti hommia eri toimialojen asiakasyrityksiin. Tämä sopii sellaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään ja toimia asiakkaiden kanssa, Tikka summaa.

Liity joukkoomme!

Voit lähettää meille CV:si ja yhteystietosi helposti ja nopeasti oheisen linkin kautta 28.2.2021 mennessä, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Jätäthän hakemuksesi 28.2.2021 mennessä. Lisätietoja Goforen työmahdollisuuksista saat halutessasi Recruitment Business Partner Janne Borrolta: 044 542 9644, janne.borro@gofore.com