(Poistunut julkaisusta)

DevOps Specialist
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

DEVOPS-ASIANTUNTIJAA DIGITAALISTEN PALVELUIDEN YKSIKKÖÖN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus? Haluatko edistää suomalaisen teknologiaosaamisen vientiä ulkomaille?

Nyt meillä on haussa DevOps -asiantuntija Mehiläisen Digitaalisiin palveluihin. Toivomme, että sinulla olisi jo vähintään muutaman vuoden kokemus DevOps-työkaluista ja kiinnostus ohjelmistokehityksen prosesseja ja laatua kohtaan. Vähintäänkin koet piilevää tai avointa intohimoa päästä skriptailemaan erinäisiä asioita ja haluaisit muutenkin tehdä kehityksen ja operoinnin yhteistyöstä hedelmällisempää. Toisin sanottuna ymmärrät, ettei DevOps ole rooli, vaan kulttuuri, ja osaat edistää tätä henkeä päivittäisessä työssäsi.

Kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme, kuten verkkoajanvarauksesta, oman alansa kehittyneimmistä mobiiliapplikaatioista sekä muista verkkopalveluistamme. Kehitämme käyttäjäystävällisiä ja moderneja ratkaisuja kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme sekä talon sisäiseen käyttöön. Hoidamme digipalveluiden kehityksessä kaiken käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Teemme työtä motivoituneella otteella rennossa ympäristössä, ja meillä saat varmasti tarvitsemasi tuen aina vieressä istuvalta kollegalta ylimpään johtoon asti.

"Jalat maassa, järki päässä ja sydän paikallaan" kuten yksi tiimiläisemme sanoi, tiivistää hyvin sen, miksi meillä työskentely kannattaa. Tässä lisäksi muita syitä:

  • Teet merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jolloin työssä yhdistyy sekä vaativuus että vastuu – unohtamatta kuitenkaan vapautta vaikuttaa.
  • Emme pakota työkaluja tai päätä puolestasi mikä on paras tapa edistää DevOps-hengessä asioita: asiantuntijana päinvastoin autat meitä löytämään parhaat tavat, jos koet että olemme väärillä jäljillä.
  • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.
  • Toimistomme sijaitsevat Turun ja Helsingin keskustassa, mutta meillä on mahdollisuus myös laajemmin etätyöhön yhdessä sovittaessa.

Toivomme sinulta osaamista seuraavista:

  • Pilvipalvelut (AWS, Azure, GCP), versiohallinnat (Git), Docker, Kubernetes ja virtualisointi
  • Palvelinympäristöjen käyttöönotto-, ylläpito- ja hallintatehtävät (mm. asennus, konfigurointi, skriptaus, automatisointi)
  • CI-ympäristöjen hallintatehtävät sekä CI-prosessien ja -työkalujen käyttöönotto
  • Kokemusta jostain IaC-työkaluista kuten Terraform tai Pulumi
  • Linux -käyttöjärjestelmän ymmärryksestä on hyötyä

Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, rennolla meiningillä ja pilke silmäkulmassa.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi, CV:si ja linkkisi mahdollisiin työnäytteisiin rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 25.10 mennessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä, vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Lisätiedot

Josetta Lehtonen (Community Developer)
josetta.lehtonen@mehilainen.fi
+358 44 977 3247 Tiedustelut arkisin mieluiten klo 10-12 välillä.

Ossi Tiltti (Lead Developer/Architect)
ossi.tiltti@mehilainen.fi