(Poistunut julkaisusta)

DevOps Specialist Tampereelle
Barona Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta DevOpsista ja haluat päästä kehittämään sitä lisää, tai ehkä tämä on juuri sinun seuraava askel urallasi?

Meillä on hakusessa DevOpsin asiantuntija nopeasti kasvavaan yritykseen, jonka tuoteratkaisut ovat teknistä keihäänkärkeä ja innovatiiviset liiketoimintamallit uudistavat perinteistä toimintakenttää. Työtehtäviisi kuuluu mm. kehitys- ja ylläpitoympäristöjen kehitystehtävät. Pääset liittymään osaavaan tiimiin jossa saat sekä vastuuta mutta myös tukea kollegoiltasi. Mikäli sinua kiinnostaa työskentely rennossa ja mutkattomassa, mutta samalla kunnianhimoisessa tiimissä, tämä työ voi olla juuri sinua varten!

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta Web-puolen kehityksestä ja sinulle tuttuja sanoja ovat:

  • PHP

  • Javascript

  • Java, ei välttämätön, mutta katsomme eduksi

Etsimme sinua, joka olet nopea oppimaan ja olet hyvä priorisoimaan omaa työtäsi. Omaat myös itseohjautuvan työskentelytyylin, mutta uskallat kysyä apua kollegoiltasi. Työ on vaihtelevaa ja sopeudut helposti nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tärkeintä on, että viihdyt aidosti kehityksen parissa ja olet innostunut koodista, kielestä riippumatta.

Tarjoamme sinulle paikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan sekä yrityksen tekemiseen ja liiketoimintaan. Sinua ympäröi rento työympäristö sekä sparraava ja kannustava ilmapiiri työkavereiden kesken. Täällä sinua odottaa mielenkiintoiset projektit, innovatiivinen työkulttuuri ja mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi huipputasolle!

Mikäli kiinnostuit tehtävänkuvasta ja sinulla on asenne ja motivaatio kohdallaan, hae paikkaa heti! Haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuprosessin aikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Barona IT:n konsultilta Tomi Niskaselta, tomi.niskanen@barona.fi, 0505131633.