(Poistunut julkaisusta)

DevOps Specialist, Maksamisen uudistaminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

DEVOPS SPECIALIST, MAKSAMISEN UUDISTAMINEN

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama ja finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN DEVOPS SPECIALISTINA OP:LLA?

Tehtävänkuvasi ytimessä DevOps Specialistina on maksamisen palvelujen ylläpidon ja vielä rakentuvan DevOps-tiimimme toiminnan kehittäminen. Käytännön tasolla ylläpito tarkoittaa esim. häiriöhallintaa, monitorointia, määrittelyä, testausta, automaation kehittämistä, asennuksia ja korjauksia. Tehtävä tarjoaa monipuolisuudessaan haastetta kokeneemmallekin tekijälle - kyseessä onkin varsin ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää aikaisempaa kokemustasi automaatiosta ja mahdollisesti DevOps-tehtävistäkin, sillä pääset aktiivisesti vaikuttamaan DevOps-tiimimme toiminnan ja operaatioiden luomiseen ja parantamiseen.

Maksamisen palvelut kehittyvät voimakkaasti, ja tässä tehtävässä oletkin mukana pankkitoiminnan ydinpalvelujen kehittämisessä ja uudenlaisen ketterän toimintakulttuurin rakentamisessa.

Tehtävässä menestymisen perusedellytyksiä ovat aikaisemman kokemuksen ohella kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja toimia verkostomaisessa ympäristössä. Vastaan voi myös tulla haastavia tilanteita, jotka edellyttävät kykyä toimia analyyttisesti menettämättä ratkaisuhakuista otetta työhön. Tehtävään kuuluu päivystystä n. kuuden viikon välein, mikä edellyttää ajoittaista joustoa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian.

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 • Aikaisempaa työkokemusta palveluhallinnan työkalujen ja prosessien parista
 • Teknistä kykyä omaksua valmisohjelmiston konfiguraatiot ja logiikka voidaksesi tutkia ja tunnistaa häiriötilanteet sekä niiden juurisyyt
 • Seuraavien teknologioiden hallintaa: Java, tietokannat, virtuaaliset palvelimet / Linux
 • Vahvaa kiinnostusta DevOps-menetelmiin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  

KATSOMME EDUKSI HAKUPROSESSISSA:

 • Aikaisemman kokemuksen DevOps-tehtävistä
 • Kokemuksen seuraavista teknologioista: Jboss, Oracle, Splunk, Wily, MQ Explorer, mRemote, Putty

 

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE:

 • Erittäin monipuolisen DevOps-roolin, jossa fokus on ylläpitotehtävien lisäksi vahvasti kehittämisessä – kädenjälkesi ja ideasi näkyvät suoraan koko tiimin toiminnassa
 • Kilpailukykyinen kompensaatio
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja täysajan tapaturmavakuutus
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

Tehtävän OP-luokka on OP5.

 

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄ:

Voisiko tämä tehtävä olla juuri sinulle sopiva seuraava askel urallasi? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 24.11.2019 tai kysyä lisätietoa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan Competence Lead Sirkku Ikäheimolta (sirkku.ikaheimo(at)op.fi, puh. 050-5767573).

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi! Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

MIKÄ ON OP KETTERÄ?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!