DevOps-osaaja, Disec Oy, Mikkeli
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2021
Etsimme DevOps-osaajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Mikkeliin. Tehtävä tarjoaa erinomaisen työympäristön, monipuolisia työtehtäviä, sekä hyviä kehitysmahdollisuuksia. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta palomuurien, tietoliikenteen ja palvelinten parissa työskentelystä, sekä ketterää työskentelyotetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian
KUVAUS
Disec Oy tarjoaa erilaisia korkean tason tiedonhallintaratkaisuja ja SaaS-palveluja laajalle kirjolle erilaisia toimijoita, joihin kuuluu muun muassa kaupunkeja, terveydenhuollon organisaatioita, yliopistoja, museoita aina Suomen tunnetuimpiin yrityksiin saakka. Toimit työssäsi Windows pohjaisten palvelinten parissa. DevOps osaajana tuet yrityksen ketterää kehitystä ja jatkuvaa integraatiota. Käytännön työsi koostuu moninaisista työtehtävistä ja yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtäväsi koostuu muun muassa järjestelmien testaamisesta, ylläpidosta, kehityksestä, asennuksista ja asiakastuesta.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen kieli
* Halua kasvattaa omaa osaamista uusien teknologioiden parissa
* Omaat hyvät vuorovaikutustaidot


Työntekijänä olet


* Itseohjautuva
* Luova
* Ahkera
* Ratkaisukykyinen
* Motivoitunut (Kehität jatkuvasti taitojasi ja haluat oppia alasta ja uusista teknologioista)


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Mikkeli
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Disec Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Disec Oy
palvelujen ytimessä ovat aina olleet asiakkaiden tarpeiden huomioonottaminen ja niiden täyttäminen sekä mittakaava- ja toimialaetujen hyödyntäminen että palveluiden ammattimainen paketointi ja tuotteistaminen.

Käytettävyys, turvallisuus ja palvelulähtöisyys ovat Disecille aina olleet ne tärkeimät asiat; nimemme tulee sanoista DIgital SECurity ja DIgital SErvice Center.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1516893
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli