(Poistunut julkaisusta)

DevOps-monitaituri (Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Elisa tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja kehittää omia IT-toimintojaan. Meidän tehtävänämme on luoda ja kehittää IT-toimintaympäristöjä, joilla takaamme asiakkaidemme liiketoiminnan toimivuuden ja jatkuvan kehittymisen.  

Nyt etsimme sinua, DevOps -monitaituri, täydentämään huippuasiantuntijoista koostuvaa tiimiämme!

Tulet osaksi konsulttitiimiä, jossa suunnitellaan ja toteutetaan moderneja sovelluskehityksen alustoja pilviratkaisuina sekä hybridi-ympäristöihin. Toimit erittäin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan IT-päättäjien ja sovelluskehitystiimien kanssa.

Ketterät työskentelytavat ovat sinulle tuttuja. Olet saattanut aiemminkin työskennellä luontevasti osana itseohjautuvaa projektitiimiä. Ymmärrät, miten oma panoksesi vaikuttaa tiimin tuottavuuteen ja asiakkaan lisäarvoon. Pystyt ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja osaat luontevasti ottaa huomioon asiakkaan liiketoiminnan kehittyvät tarpeet osana tiimin päivittäistä työskentelyä.

Asiakkainamme on monialaisia yrityksiä ja pääset monipuoliseen kenttään kehittämään paitsi omaa osaamistasi, myös Elisan DevOps-palvelua!

Työporukkamme on erittäin monipuolinen, jossa on kovia osaajia ja palava halu kehittyä. Tiimimme tekee töitä luontevasti yhdessä eri puolilta Suomea Elisan tiloista, Helsingin Kaarlenkadulla, Tampereen Ratinassa, Jyväskylän Piippukadulla ja Turussa Brahenkadulla. Lisäksi etätyöskentely on luonteva osa työkulttuuriamme, myös vallitsevan tilanteen jälkeen. Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, yhteyshenkilömme päämiehillä sekä useat ryhmät Elisassa, joiden kanssa teemme aktiivista yhteistyötä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet kokenut asiantuntija ja sinulla on kokemusta ainakin yhdestä yleisimmin käytetyistä julkipilvistä (AWS, Azure tai GCP), vahvaa arkkitehtuurillista ymmärrystä pilviratkaisuista sekä Hybrid Cloud -ratkaisuista ja roadmap -suunnittelusta.     
  • Vahvaa DevOps automaatio-osaamista ja jos kynästäsi on lähtenyt myös hybrid-toteutuksia, on se sinulle ehdoton etu. Lisäpisteitä ropisee Kubernetes-, Rancher tai Docker -osaamisesta.     
  • Olet nopea oppimaan uusia teknologioita, et arastele toteutuksia jatkuvasti muuttuvassa teknologiakentässä.     
  • Sinulla on vahva konsultatiivinen ote ja olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa. Keskustelet, kuuntelet ja ehdotat asiakkaalle ratkaisuja.     
  • Ymmärrät modernit tavat tehdä asioita: Muun muassa Serverless, Infrastructure as a Code ja kontitus ovat tuttuja käsitteitä.     
  • Odotamme, että olet jo sertifioitunut asiantuntija ja rautaisen osaamisen täydentää kiinnostus uuden oppimiseen ja lisäsertifioitumiseen.

Arvostamme lisäksi mahdollisimman monipuolista ymmärrystä pilvipalveluista ja niiden kaikista komponenteista, kuten pilvitietoturvasta ja -tietosuojasta. Lisäksi sinua hyödyttää tehtävässä kaikki kokemus niin ohjelmoinnista, työasemista kuin perinteisestä on-premise infrastakin.

Tehtävään valitulle teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.

Miksi Elisa?

"Meillä on hyvä pöhinä päällä!  Tiimissä tekeminen määrittyy jokaisen osaamisen ja persoonan mukaan. Tuomme asiakkaille uusia ja moderneja juttuja, sekä viemme heidän ympäristöjä eteenpäin juuri niihin sopivilla ratkaisuilla. 

Elisassa ei olla siiloutuneita tiettyihin teknologioihin vaan tekemisessä pääsee aina haastamaan itseänsä ja kehittämään omaa osaamista sopivalla tavalla eteenpäin. Meillä on huipputiimi, jossa tiimikaverit tekevät töitä kotoa, mökiltä, toimistoilta tai milloin mistäkin, ympäri Suomen." - Markus Lintuala

Isossa kuvassa me Elisalla teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 5 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisalla on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja henkilötietosi oheen niin jatketaan keskustelua! Lisätietoa sinulle mielellään antaa Kirsi Lahti (kirsi.lahti[at]elisa.fi tai 050-5067170).