(Poistunut julkaisusta)

Dev/Ops -Linux asiantuntija
Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Fenniaa!

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja haemme joukkoomme IT-asiantuntijoita kehittämään ja uudistamaan digitaalisia palveluitamme. Meillä teet haasteellista työtä ja syvennät omaa osaamistasi huippuammattilaisten joukossa.

Tarjoamme sinulle oivan tilaisuuden päästä käyttämään uusia teknologioita ja työskentelemään modernissa työympäristössä luovien ihmisten kanssa.

Etsimme Linux-asiantuntijaa monipuolisiin tehtäviin. Sinulla on jo kokemusta DevOps-maailmasta ja siihen liittyvästä kontitusteknologiasta tai olet Linux-osaaja, jolle myös Microsoft Windows -maailma on tuttu. Oracle ja Tableau-raportointityökalun tuntemus sekä osaaminen pilviratkaisuista lasketaan eduksi. Tulet ylläpitämään ja kehittämään ympäristöämme sovelluskehittäjien kanssa reilun kymmenen hengen tiimissä.

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta teknisen osaamisen lisäksi kykyä tunnistaa liiketoiminnan tarpeita, halua uudistaa ja kehittää toimintaamme sekä toimia yhteistyössä eri toimintojen asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, jossa on kannustava ilmapiiri, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2018 mennessä.

Tehtävän tiedot

Hae viimeistään: 31.7.2018

ID: C19337

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Peter Koschin, IT-infrapäällikkö, p. 040 548 7708, peter.koschin@fennia.fi