(Poistunut julkaisusta)

Dev/Ops -Linux asiantuntija
Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Tehtävän kuvaus

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Fenniaa!

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja haemme joukkoomme IT-asiantuntijoita kehittämään ja uudistamaan digitaalisia palveluitamme. Meillä teet haasteellista työtä ja syvennät omaa osaamistasi huippuammattilaisten joukossa.

Tarjoamme sinulle oivan tilaisuuden päästä käyttämään uusia teknologioita ja työskentelemään modernissa työympäristössä luovien ihmisten kanssa.

Etsimme kahta Linux-asiantuntijaa monipuolisiin tehtäviin. Sinulla on jo kokemusta DevOps-maailmasta ja siihen liittyvästä kontitusteknologiasta tai olet Linux-osaaja, jolle myös Microsoft Windows -maailma on tuttu. Tulet ylläpitämään ja kehittämään ympäristöämme sovelluskehittäjien kanssa reilun kymmenen hengen tiimissä.

 

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta teknisen osaamisen lisäksi kykyä tunnistaa liiketoiminnan tarpeita, halua uudistaa ja kehittää toimintaamme sekä toimia yhteistyössä eri toimintojen asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, jossa on kannustava ilmapiiri, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.5.

 

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika:   Kokoaikainen

 

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   28.5.2018

ID:   C19337

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

 

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   2

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Peter Koschin IT-infrapäällikkö 040 548 7708 peter.koschin@fennia.fi