(Poistunut julkaisusta)

DevOps-kehittäjiä
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. 

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuoliset työtehtävät”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. 

Toinen asia, jonka lähes jokainen bittiläinen nimeää meidän vahvuudeksemme, ovat mahtavat ja osaavat työkaverit. Huolehdimme henkilöstöstämme ja haluamme mahdollistaa tiimihengen kehittymisen. Meillä on viihtyisät työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen. 

Nyt haemme Tampereen toimistollemme lisää CI/Testausautomaatio/DevOps osaajia työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa projekteissa mm. IoT ja verkkoliiketoiminnan hankkeissa. Tähän DevOps Developer -positioon hakeaksesi voit olla kokeneempi osaaja tai vielä oppimiskäyrän jyrkässä ylämäessä. Sinulta tulisi löytyä seuraavista ominaisuuksista ainakin 2-3: 
Kokemusta Agile SW kehitysprojekteista 

  • Kokemusta DevOps-työkaluista (kuten Jenkins, Git) 
  • Hyvät ohjelmointi- ja scriptaustaidot 
  • Vahvaa Linux-osaamista 
  • Servereiden sielunelämän ymmärrystä, myös virtuaalisten 
  • Kokemusta seuraavista: Continous Integration, Continuous Deployment, Testausautomaatio (esim. Robot Framework) 
  • Database ja Cloud -ohjelmistojen osaamista 
  • Simulaattoreiden ja emulaattoreiden tuntemusta

Lisäksi tarvitset totta kai tiimissä toimimisen kykyä ja tahtoa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Laita meille hakemus, kerro mitä olet jo tehnyt ja mikä sinut saa työssäsi innostumaan! Aloitetaan keskustelu siitä, mikä olisi tulevaisuutesi Bittiumilla.