(Poistunut julkaisusta)

DevOps Engineer
Kaleva Media

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

”Teknologia on taustalla lähes kaikessa, mitä tänä päivänä Kaleva Mediassa teemme. Olemme poistaneet legacya, panostaneet paljon päivitettyyn teknologiastackiin sekä osaamiseen. Kehitämme ja kehitymme jatkuvasti. Meillä on aidosti mielenkiintoiset omat tuotteet ja pitkälle tulevaisuuteen näkevät projektit voimakkaasti toimintaansa kasvattavassa mediatalossa. Tavoitamme yli puolitoistamiljoonaa suomalaista joka kuukausi ja määrä kasvaa jatkuvasti.”

Etsimme nyt Kehittäminen ja teknologiat -tiimiin

DevOps Engineeria

OLET ETSIMÄMME, jos olet jo asiantuntija ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Emme hae täydellistä osaamista, mutta kehittämisen ja kehittymisen halun täytyy olla vahva.

TUNNET AWS:n sekä containereiden deployaamisen, hallitset skriptauksen esim. Pythonilla. CI/CD-putken, Kubernetesin sekä deployment-prosessin vaatimukset ovat tuttuja sinulle. Ja ymmärrät, että teknologia on se mahdollistaja, joka toimii tämän päivän liiketoiminnan kehittämisen tukena oikein toteutettuna.     

TULET VASTAAMAAN Kaleva Median sisältöpalvelujen ja -infran luotettavuudesta, suorituskyvystä, tietoturvasta ja kustannusten optimoinnista; Kubernetes-alustan ja deployment pipelinen tuotteistamisesta useille mediaprojekteillemme. Vastuullesi kuuluu myös mahdollisten vikatilanteiden selvitys ja korjaus, root cause -analyysien laatiminen sekä 24/7-tukitiimin ohjaus.    

TAVOITTEEMME ovat korkealla, joten sinulla täytyy olla halu kehittää toimintaa kustannustehokkaasti ja kyky viedä asiat maaliin saakka. Sinulla on oma vastuualueesi monialaisessa Kehittäminen & teknologiat-tiimissä, jossa työskentelee oman alansa huippuosaajia (mm. ohjelmistoarkkitehtuuri-, data-, palvelumuotoilu-, ux-, prosessi- ja koodausosaaminen asuvat tiimissämme). Tällä huipputiimillä tuemme monipuolisen mediatalon kehittymistä edelleen ja tarvitsemme sinut vahvistamaan tiimiämme.     

ODOTAMME SINULTA   

  • Itsenäistä näkemystä, rohkeutta ja kykyä kehittää ratkaisujamme jatkuvasti paremmaksi   
  • Kokemusta Amazon Web Servicesistä sekä mielellään containerien deployaamisesta pilvipalveluihin  
  • Jonkin skriptikielen (mielellään Python ja/tai Bash) osaamista  
  • Vahvaa pohjaa verkkopalvelujen tuottamiseen liittyvistä perusteista, esim. tietoverkot, verkkopalvelujen skaalautuvuus, korkea tavoitettavuus ja Linux   
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi (meillä on tiimeissä tekijöitä Rovaniemeltä Helsinkiin)  

TARJOAMME aidosti mielenkiintoiset omat tuotteet ja pitkälle tulevaisuuteen näkevät projektit voimakkaasti toimintaansa kasvattavassa mediatalossa. Olet avainasemassa varmistamassa joustavaa digitaalisen palvelujemme kehitystä, jonka tavoitteena on tulla työntekijäkokemuksessa alansa parhaaksi. Tavoitamme yli puolitoistamiljoonaa suomalaista joka kuukausi. Meillä on viihtyisät ja modernit toimistotilat mm. Oulun pääkonttorilla ja Helsingissä, työtä on mahdollista myös tehdä etänä.

AVAINSANAT
Kubernetes, AWS, Docker, Serverless, Continuous Integration, Infrastructure-as-a-Code, Configuration-as-a-Code, Continuous Delivery, High Availability 

JOS KIINNOSTUIT ja uskot olevasi etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi 6.12.2020 mennessä osoitteessa rekry.kalevamedia.fi.

Me uskomme jatkuvaan oppimiseen, joten hae rohkeasti paikkaa, vaikka kaikki käyttämämme teknologiat eivät olisikaan sinulle vielä tuttuja. Myös harrastuneisuus lasketaan eduksi!
  
TIEDUSTELUT 
Kehitys- ja teknologiajohtaja Tommi Silfverhuth 
tommi.silfverhuth@kalevamedia.fi 
puh. 040 5598 973 

Kehitysyksikön päällikkö Heikki Luoma 
heikki.luoma@kalevamedia.fi 
puh. 040 8460 217.