DEVOPS ENGINEER, FUJITSU IM
Nice-business Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi

Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 2000.

Nico etsii Fujitsulle vakituiseen työtehtävään

DEVOPS ENGINEER

tiedonhallinnan liiketoimintapraktiikkaan.

DevOps engineer vastaa Fujitsun asian-, sisällön- ja dokumentinhallinnan sekä arkistointiratkaisun (CaseM) ohjelmistokehityksen työkaluista, deployment pipelinesta sekä alustoista. Tehtävät muodostuvat kehitys- ja testausympäristöjen ylläpidosta ja CI/CD prosessin automaation kehittämisestä ja ylläpitämisestä. 

Fujitsu kehittää ja ylläpitää CaseM-ratkaisuaan usealle asiakkaalle. Pohjana on ydintuote, jota täydennetään asiakaskohtaisilla ominaisuuksilla. Ratkaisua tarjotaan asiakkaalle joko heidän omassa alustassaan ajettavaksi tai Fujitsun tuotantoympäristöissä SaaS-palveluna. DevOps engineerin tehtävänä on mahdollistaa versionhallinnasta lähtien niin ydintuotteen kuin asiakaskohtaisten ominaisuuksien laadukas ja mahdollisimman automatisoitu prosessi joko asiakkaalle toimitettavan asennuspaketin toteuttamiseksi tai Fujitsun omaan palvelutuotantoon tehtävän deploymentin osalta. Automaatiotason kasvaessa DevOps engineer osallistuu lisäksi CaseM-ratkaisun sovelluskehitykseen, testaukseen tai platform-kehitykseen riippuen osaamisesta, kokemuksesta sekä toiveista tehtävien osalta.

Tiedonhallinnan ratkaisumme toteuttavat asiakkaidemme digitaalista transformaatiota tehostamalla tiedon käyttöä, automatisoimalla rutiinitoimintoja ja tukemalla päätöksentekoa. Tuotekehityksessämme panostetaan automaatioon ja DevOps-kulttuurin kehittämiseen.

Toivomme ehdokkailta

 • aikaisempaa kokemusta kehitys- ja testausympäristöjen ylläpidosta 
 • automatisoitujen CI/CD ja deployment pipeline -toteutusten osaamista
 • kokemusta versionhallintavälineistä kuten Git tai SVN
 • container-teknologioiden kuten Docker ja Kubernetes tuntemusta
 • perusymmärrystä käyttöjärjestelmistä, tietokannoista ja tietoliikenteestä
 • kokemusta ja kiinnostusta testiautomaatioon ja kehitysprosesseihin
 • skriptaus- ja ohjelmointikielten osaamista, esimerkiksi Python ja Java
 • sovelluskehityksen tietoturvakäytäntöjen tuntemusta ja halua kehittyä alueella
 • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Katsomme eduksi osaamisen ja kiinnostuksen pilvipalveluihin kuten Azure tai AWS sekä kokemuksen Documentumista. Lisäksi toivomme ennen kaikkea myönteistä asennetta sekä kokemuksen kautta hioutunutta taitoa ratkaista ongelmatilanteita. Sovit porukkaamme, jos olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja aktiivinen tiimipeluri.

Voit olla myös työurasi alkupuolella oleva asiantuntija, joka haluaa jatkokehittää DevOps-alueella taitoja kokeneen osaajan ohjauksessa.
 

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.  Turvallisuusselvitystodistuksen saaminen on työsuhteen edellytys.

Tarjoamme sinulle paikan osaavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ratkaisujemme kehittymiseen ja tapaamme toimia. Meillä on ammatilliseen kasvuun kannustava ilmapiiri, joustavat työnteon edellytykset ja mukava tekemisen meininki. Uudet kollegasi odottavat sinua - rakennetaan yhdessä onnistumisen elämyksiä!

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nicon rekrytointikonsultti Juha Hyvärinen, 050 5922164 tai sähköposti juha.hyvarinen@fujitsu.com

Jätäthän yhteystietosi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti! Käsittelemme ehdokkaita jatkuvasti ja palkkaamme työntekijän heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1452527
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 15.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Juha Hyvärinen (juha.hyvarinen (a) fujitsu.com)
 • Puhelin: 050 5922164
 • Sijainti: Helsinki