(Poistunut julkaisusta)

DevOps Consultant
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta, eli Elisa Appelsiini, on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan.

Kiinnostaako sinua tehdä töitä ja kehittyä DevOpsin parissa ja osallistua yritysten DevOps-hankkeisiin?

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia haasteita DevOpsin parissa: haemme nyt DevOps Konsulttia vakituiseen tehtävään Helsinkiin. Päätehtäväsi on asiakkaiden auttaminen DevOps-palveluiden hyödyntämisessä. Työtehtäväsi liittyvät muun muassa järjestelmien/sovellusten hallinnan kehittämiseen ja tuottamiseen. Eri osa-alueita ovat ohjelmistojen automaation (test & build) rakentaminen, pilviteknologioiden hyödyntäminen, sovellusten kontittaminen sekä niiden jatkuva integrointi ja julkaisu. Käytännössä toimit pääosin asiakkaalla Elisan asiantuntijana osana asiakkaan DevOps-käyttöönottoa. Tämän lisäksi pääset mukaan DevOps-kehitystiimin kehitystoimintaan.

Lupaamme opastaa ja kouluttaa sekä tukea aina tarpeen mukaan. Tulet osaksi automaation ja kehittämisen asiantuntijatiimiä, jolla on pitkä kokemus mm. pilviteknologioista. Toivomme sinulta kokemusta automatisoinnista, erityisesti CI/CD:stä. Teknologioista mm. Openstack ja Openshift ovat meillä tekemisen ytimessä. Järjestämme tarvittaessa koulutuksia edellä mainittuihin teknologioihin.

DevOps Konsultin roolissa tarvitset:

  • Kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja tehdä työsuunnitelmia työmääräarvioineen
  • Intoa työskennellä myös asiakasrajapinnassa
  • Erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
  • Vahvaa halua oppia uutta, kehittää ja laajentaa sekä syventää omaa teknologiaosaamistaan
  • Aikaisempaa kokemusta automatisoinnista yleisesti, erityisesti CI/CD:n osaaminen on oleellista

Jos sinulla on Linux tai Openstack ja Opensift osaamista, niin se on ehdoton etu!

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet (mm. teknologiasertifiointeihin tähtääviä koulutuksia) sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siitä kysyttävää, niin ota yhteyttä Kirsiin (kirsi.lahti@elisa.fi tai 050 5067170), joka kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä!

Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.