(Poistunut julkaisusta)

DevOps & Back End Developer (Java, Jenkins, Robot Framework)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Perinteinen finanssimaailma ja ostamisen tavat ovat murroksessa nopeasti kehittyvien markkinoiden sekä uusien ja ketterien fintech-startupien vaikutuksesta. OP haluaa olla merkittävä mahdollistaja tässä muutoksessa ja löytää uusia tapoja helpottaa asiakkaiden ja yritysten toimintaan. Uusien ratkaisujen ja mahdollisuuksien löytämisessä ketterillä tiimeillä on OP:ssa suuri valta ja vastuu tekemisistään. Tiimit ratkaisevat monimutkaisia ja haastavia liiketoiminnallisia ongelmia parhaiksi katsomillaan menetelmillä ja teknologioilla. Tule kanssamme luomaan finanssialalla uraauurtavia ja uusia ratkaisuja maksu- ja rahaliikenteen kehittämiseksi! 

 

Olemme kokenut ja ketterä viisihenkinen tiimi, joka on toteuttanut useita palveluita tuotantoon retroillen ja dailyjä pitäen. Olemme rakentaneet muun muassa OP:lle tärkeitä SEPA pikamaksamista sekä erilaisia verkkomaksamisen ratkaisuja. Valitsemme kuhunkin projektiin parhaiten soveltuvat työvälineet ja opiskelemme uusia tarpeen mukaan. DevOps-hengen mukaisesti pidämme huolta tekemistämme ratkaisuista myös ensimmäisen käyttöönoton jälkeenkin. Tässä työssä pääset aidosti vaikuttamaan työlläsi miljoonien suomalaisten käyttökokemukseen sekä kehittymään sisäisen ohjelmistokehityksen parissa monipuolisessa sekä haastavassa teknologisessa ympäristössä. Tiimimme tekemistä on arvostettu siinä määrin, että tarvitsemme lisäkäsiä backend -tekemiseen. 

 

Etsimme hakemuksestasi:  

  • Aikaisempaa DevOps-henkistä työkokemusta usean vuoden ajalta ohjelmointitehtävistä 

  • Osaamista seuraavista teknologioista ja työkaluista: Java, Jenkins, Robot Framework 

  • Kokemusta ketterässä kehitystiimissä työskentelemisestä 

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa 

 

Arvostamme teknistä taustaasi, mutta tässä tehtävässä menestyy kuitenkin parhaiten henkilö, joka omaa raikkaan ja rohkean ajattelutavan, jonka myötä innostut haasteista ja innostat myös muita niiden ratkaisuun. Me OP:lla inspiroidumme ketterästä tiimityöstä ja yhdessä tekemisestä, joten toivomme, että olet muiden kanssa työskentelystä innostuva ja aktiivisesti mukana oleva kollega. Meille DevOps tarkoittaa mielentilaa, jossa tehokkuus ja laatu kohtaavat yhdessä tekemisen kautta. Käy kuuntelemassa, mitä DevOps meidän toiminnassamme tarkoittaa ja kurkkaa, miltä meidän devaajan päivä oikein näyttää! 

 

Mitä me tarjoamme sinulle? 

Meillä luodaan ja kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden kivenkovien ammattilaisten kanssa!  Pääset työskentelemään moderneissa tiloissa Oulun kampuksella hyvien kulkuyhteyksien päässä (toki nykyään etäilemme myös paljon). Oulussa työskentelee n. 400 henkilöä ja koko OP Ryhmässä on noin 12 000 työntekijää, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Juuri huippuosaavat kollegat koetaan meillä kyselyjen mukaan eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. 

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Siksi meidän talosta löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin. Pääset siis toimimaan aidosti oman alasi asiantuntijana, joka saa vapautta sekä vastuuta tekemisistään.  

Lisäksi tietenkin meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  

Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii OP Software Academy, jossa saat lisäkouluttautua työajallasi. Lisäksi hyödynnämme 70-20-10-ajattelutapaa, jossa 10% työajasta on varattu ammatillisen osaamisen kasvattamiselle ja uuden oppimiselle. Tämän avulla haluamme pitää huolta, että pystyt tekemisen lomassa myös oppimaan uutta.  

  

Näin haet meille töihin 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin hae tehtävään heti! Viimeinen hakupäivä on perjantaina 31.10.2020. Lisätietoja antaa sähköpostitse Competence Lead Jukka Merisalo (jukka.merisalo@op.fi). Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.