(Poistunut julkaisusta)

DevOps-asiantuntija
Samlink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Asiakkaamme Samlink hakee DevOps-asiantuntijaa vastaamaan DevOps-prosessien ja -palveluiden kehittämisestä.

Haemme finanssialan ratkaisuja kehittävälle Samlinkille DevOps-asiantuntijaa vastaamaan DevOps-palveluiden ja -prosessien eteenpäin kehittämisestä ja DevOps-kulttuurin syventämisestä edelleen asiakkaamme organisaatioon. Osana Samlinkin tiimiä pääset vaikuttamaan finanssialalla tapahtuvaan muutokseen ja mahdollistamaan finanssialan toimijoiden liiketoiminnan uudistumisen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta DevOps -prosessista ja -työkaluista, sekä näiden kehittämisestä. Aiemman kokemuksesi ansiosta tunnet myös Bash- ja Python -skriptauksen ja sinulla on perusosaaminen Java-kehittämisestä. Pystyt tukemaan kehittäjien, testaajien ja infrapuolen tiimejä heidän työssään ja osallistumaan konfiguraationhallintaan. Käytössä olevia työkaluja ovat mm. JenkinsCI, Nexus, SonarQube, Git/GitLab, Whitesource ja Synopsys Coverity, joten näiden tuntemus on eduksi. Kykenet toimimaan ketterässä ohjelmistokehitysympäristössä ja otat mielelläsi vastuuta asioiden ja muutoksen eteenpäin viemisestä avoimella sekä etenkin yhteistyötä painottavalla palveluasenteella.

Samlink tarjoaa sinulle yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön Espoon Leppävaarasta. Työskentelymahdollisuudet ovat vapauden ja vastuun hengessä joustavat. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi saat nykyaikaisen työympäristön, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi toivomaasi suuntaan. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si oheisen linkin kautta 6.7.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa IT Talent Acquisition -konsultti Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi