(Poistunut julkaisusta)

DevOps-arkkitehti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2018

Haemme joukkoomme DevOps-arkkitehteja rakentamaan asiakkaillemme yhä parempia ja laadukkaampia palveluita. Työpisteesi sijaitsee valintasi mukaan Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä.

Osallistut meillä hankkeisiimme ja tuotekehitykseemme osana ketterää tiimiä ja tiedät, kuinka rakennetaan mm. säihkyvät build pipelinet, konfiguraationhallinta, automaattiset testaukset ja vikatilanteesta toipumiset. Pilviympäristöt ovat sinulle tuttuja ja tutustut mielelläsi pilviympäristöjen uusiin ja kehittyviin ominaisuuksiin. Tehtäviisi pääset itse vaikuttamaan oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta.

Tässä roolissa sinun on pitkälti mahdollista rakentaa oma pelikenttäsi. Saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen.

Näillä eväillä menestyt:

  • Suhtaudut intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja teknologioihin sekä haluat ehdottomasti oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä.
  • Sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa.
  • Työskentelyotteesi on itseohjautuva, samalla kun puhallat siihen yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa.
  • Tunnistat itsessäsi positiivista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä mindsettiä.

Meille tärkeintä on kuitenkin asenne – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Muutamia avainsanoja, jotka mahdollisesti herättävät intohimoja: CI/CD, Git, pilviteknologiat kuten AWS, GCP ja Azure, skaalautuva infrastruktuuri, konttiteknologiat ja testauksen automatisoiminen.

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja esimiesten tuella sekä annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Ilja Kovaseen p.0405504003 tai Tiia Leskiseen p.0400270475. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 14.10.2018. Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.