(Poistunut julkaisusta)

Development trainee, kesätyöntekijä
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Onko tavoitteenasi ura ohjelmistokehityksen parissa? Haemme tulevalle kesälle kahta opiskelijaa Visma Fivaldin tuotekehitystiimiin kesätöihin. Visma Fivaldi on johtava pilvipohjainen talous- ja kiinteistöhallinnon kokonaisjärjestelmä.

Haemme tulevia ammattilaisia ohjelmistokehityksen eri osa-alueille, emme ainoastaan koodareita. Roolisi voi olla laadunvarmistus, suunnittelu tai ihan puhdas ohjelmistokehitys.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden olla osa tuotekehitystiimiä ja päästä osallistumaan kehitystyöhön yhdessä muiden kehittäjien kanssa. Tukena sinulla on kokenut tuotekehitystiimi. Työskentelemme modernien kehitystyökalujen kanssa (Angular, Java/Spring, Microservices, OracleDB, AWS), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Teknologian ohella esimerkiksi data-analytiikka tai testiautomaatio ovat aiheita joiden parista löytyy varmasti tehtävää.

Odotamme sinulta hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ylpeä omasta työstäsi. Tee meihin vaikutus erinomaisella asenteellasi ja halullasi kehittyä.

Työpaikka on Helsingin keskustassa. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 31.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Ville Laukkanen, ville.laukkanen@visma.com, puh. 050 370 8883.