Development Supervisor
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme nyt Suoraan DHL:n palvelukseen Development Supervisoria heidän asiakkaan toimitiloissa tapahtuviin esimies- ja kehitystehtäviin. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Develoment Supervisor tulee toimimaan pienen kehitystiimin esimiestehtävissä, jonka päätehtävänä on tuoda lisäarvoa asiakkaan tehtaan tuotantoon logistiikkaratkaisujen näkökulmasta. DHL:n kehitystiimi tarjoaa asiakkaalle räätälöityjä kuljetus- ja toimitusratkaisuja sekä logistiikan asiantuntevuutta uusien tuotantoprojektien oheen sekä linjasto- ja layoutmuutosten tueksi.

Hakijoilta odotamme alalle soveltuvaa insinööritaustaa, esimerkiksi logistiikan tai tuotantotalouden puolelta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja ja mielellään myös kokemusta esimiestehtävistä. Voit olla joko alalla pidempään työskennellyt asiantuntija tai urasi alkuvaiheilla oleva, muutaman vuoden työkokemusta omaava aloittelija. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin logistiikan- ja/tai tuotannon kehityksen osaaminen ja kiinnostus tarjota joustavia logistiikkaratkaisuja DHL:n standardien mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot