(Poistunut julkaisusta)

Development Specialist
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Kuntarahoituksen kehitysportfoliosta ja teknologiapalveluista vastaava Business Information Solutions -yksikkö etsii vakituiseen tehtävään liiketoimintalähtöistä kehitysasiantuntijaa

Oletko rahoitusalan ammattilainen varustettuna intohimoisella kehittämisotteella ja erinomaisilla yhteistyötaidoilla? Työskentelet mahdollisesti pääomamarkkinatuotteiden liiketoimintaprosessissa tai kehitystehtävissä pääomamarkkinatuotteiden järjestelmien parissa ja olet jo osallistunut erilaisiin kehitysprojekteihin.

Tehtävässäsi vastaat ensisijaisesti pääomamarkkinatuotteiden elinkaarijärjestelmän kehitystehtävistä sekä toimit järjestelmän teknisenä pääkäyttäjänä. Kehitysasiantuntijan tehtävässä pääset työskentelemään liiketoimintalähtöisen kehittämisen parissa toimien vastuullisissa, monipuolisissa ja vaihtelevissa asiantuntijarooleissa määrittely-, kehitys- ja testaustehtävissä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi pienempien kehitysprojektien ja projektiosien laadukas läpivienti liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin kuntarahoituslaisten kuin ulkoisten kumppaneidemme kanssa, pääomamarkkinatuotteiden elinkaarijärjestelmän toimittaja on ulkomainen. Olet sitoutunut työhösi ja saatat työsi määrätietoisesti ja laadukkaasti loppuun.

Toivomme sinulta

  • Teknistä järjestelmäkehitys- ja konfigurointiosaamista sekä ymmärrystä järjestelmärajapinnoista tai vahvaa halua asioiden omaksumiseksi.
  • Vankkaa rahoitusalan kokemusta, pääomamarkkinaprosessien ja –tuotteiden hyvää osaamista. Ymmärrys pääomamarkkinatuotteiden kirjanpidosta on etu.
  • Kokemusta liiketoimintalähtöisestä palveluiden ja ratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä näihin liittyvistä hyvistä toimintatavoista ja menetelmistä.
  • Kykyä tunnistaa, analysoida ja tulkita liiketoimintatarpeita teknologiavaatimuksiksi sekä taitoa viestiä teknologiaratkaisusta ymmärrettävästi myös liiketoiminnan näkökulmasta.
  • Kykyä sekä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen ja visualisointiin että yksityiskohtien loogiseen jäsentämiseen.
  • Vahvaa analyyttisyyttä sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.
  • Kykyä viestiä selkeästi niin kirjallisesti kuin suullisestikin (suomeksi ja englanniksi).
  • Positiivista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä asennetta, oma-aloitteista ja osallistuttavaa työskentelyotetta sekä intohimoa kehittämiseen ja tulosten aikaansaamisen.

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Kuntarahoituksen modernit toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä millainen työpaikka ja työyhteisö Kuntarahoitus oikein on! https://insights.barona.fi/barona-it-kuntarahoitus-roolit-information-solutions

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 18.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Lintunen, Tech Recruiter - puh +358 50591 9340 tai sähköpostitse johanna.lintunen@barona.fi.