(Poistunut julkaisusta)

Development Specialist
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2019

Kuntarahoituksen kehitysportfoliosta ja teknologiapalveluista vastaava Business Information Solutions -yksikkö etsii vakituiseen tehtävään liiketoimintalähtöistä kehitysasiantuntijaa.

Oletko rahoitusalan ammattilainen varustettuna intohimoisella kehittämisotteella ja erinomaisilla yhteistyötaidoilla?

Kehitysasiantuntijan tehtävässä työskentelet liiketoimintalähtöisen kehittämisen parissa. Toimit vastuullisissa ja monipuolisissa asiantuntijarooleissa kehitysprojektien suunnittelu-, kehitys- ja testaustehtävissä. Osallistut myös erityyppisiin arviointitehtäviin ja esiselvityksiin. Tehtävässäsi vastaat antolainauksen elinkaarijärjestelmästä sekä pienempien kehitysprojektien laadukkaasta läpiviennistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin kuntarahoituslaisten kuin ulkoisten kumppaneidemme kanssa.

Toivomme sinulta

• Vankkaa rahoitusalan kokemusta sekä antolainaprosessien ja –tuotteiden vahvaa osaamista.

• Maksuliikenne- ja kirjanpitokäytäntöjen sekä korkotukilainojen tuntemus katsotaan eduksi.

• Kokemusta liiketoimintalähtöisestä ratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä.

• Kykyä tunnistaa, analysoida ja tulkita liiketoimintatarpeita teknologiavaatimuksiksi sekä taitoa viestiä teknologiaratkaisusta ymmärrettävästi myös liiketoiminnan näkökulmasta.

• Kykyä sekä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen ja visualisointiin että yksityiskohtien loogiseen jäsentämiseen.

• Vahvaa analyyttisyyttä sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

• Kykyä viestiä selkeästi niin kirjallisesti kuin suullisestikin (suomeksi ja englanniksi).

• Positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä intohimoa kehittämiseen ja tulosten aikaansaamisen.

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Kuntarahoituksen modernit toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?
Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä millainen työpaikka ja työyhteisö Kuntarahoitus oikein on!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.1.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laine, Tech Recruiter - puh +358 43 824 4189 tai sähköpostitse mikko.laine@barona.fi.