(Poistunut julkaisusta)

Development of CRM and reporting tools #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Development of CRM and reporting tools #FutureWerner

Tämä Vertical Sales tiimin #FutureWerner on CRM:n sekä raportointi – ja tarjoustyökalujen tuleva taitaja. 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Tämä Werner avustaa uuden CRM:n sekä raportointi- ja tarjoustyökalujen kehityksessä. Hän pääsee tutustumaan raportoinnin työkaluihin ja mittarien rakentamiseen sekä pohtimaan miten käytäntöjä voisi kehittää. Lisäksi hän pääsee tekemään myynnin tuen tehtäviä kuten myyntimateriaalien päivitystä ja avustamaan myyntitarjouksien tekemisessä. Yksin Wernerin ei tarvitse puurtaa, vaan hän tekee yhteistyötä sekä asiakkaiden että Siemensin teknisten asiantuntijoiden ja myyjien kanssa. Wernerin työkuva on muokattavissa osaamisen perusteella.

Mitä Development of CRM and reporting tools Wernerilta vaaditaan?

Werner on reipas, avoin ja ulospäin suuntautunut teknisen tai kaupallisen alan korkeakouluopiskelija. Werner kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja hänellä on aito kiinnostus myyntiin ja myynnin työkalujen ja prosessien kehittämiseen. Hän on luotettava, tarkka ja huolellinen työntekijä, joka viihtyy asiakasrajapinnassa.

Odotamme Werneriltä hyvää osaamista MS Office-työkaluista, erityisesti Excelistä ja Powerpointista. Hänellä on suomen ja englannin kielet hallussa.

Haemme Wernereitä, jotka voivat aloittaa heti opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Wernerit olisivat käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemuksesi 29. tammikuuta 2020 mennessä ja varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta. Pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa. 

Lisätietoa harjoittelusta antaa rekrytoiva esimies Pekko Luumi, puh. +358 50 469 7699.