(Poistunut julkaisusta)

Development Manager
Aidian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

DEVELOPMENT MANAGER

Tehtävän kuvaus:

Etsimme kehityspäällikköä Aidian Oy:n tuotekehityksen PLCM ja Test System Development -tiimiin.

Development managerin tehtävänä on toimia asiantuntijana IVD-testeihin liittyvissä kehitysprojekteissa sekä tuotteiden elinkaarenhallintaan liittyvissä tehtävissä. Tehtävään sisältyy testikehitykseen liittyvien testausten suunnittelua, tulosten analysointia ja dokumenttien laadintaa. Henkilö työskentelee omalla vastuualueellaan itsenäisesti ja yrityksesn toimintaohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään yhteistyössä oman tiimin sekä muiden sisäisten sidosrymien kuten tuotannon, markkinoinnin ja laadunhallinnan kanssa.

Edellytykset:

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (FM tai DI) mikrobiologian, biokemian tai biotekniikan alalta. Omaat hyvät analyyttiset taidot ja mahdollisesti aiempaa kokemusta IVD-tuotteista. Kokemus projektinhallintatehtävistä on hyödyksi tehtävässä. ISO-standardien, IVD-direktiivin ja -regulaation tuntemus katsotaan eduksi.

Olet yhteistyökykyinen ja työskentelytapasi on tavoitteellinen. Hyvät kommunikointi- ja ryhmätyötaitosi säilyvät myös kiireen keskellä ja hoidat tehtävästi vastuullisesti loppuun asti.  

Tarjoamme:

Monipuolisia työtehtäviä osana asiantuntevaa tuotekehitysorganisaatiota sekä mahdollisuuden työskennellä läheisessä yhteistyössä Aidianin eri organisaatioyksiköiden kanssa. Pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja pääset työskentelemään itsenäisesti laaja-alaisessa asiantuntijatehtävässä. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja paikan asiantuntevassa tiimissä. Tuemme tehtävässä onnistumista tarjoamalla sisäistä ja ulkoista koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseksi.

Saat lisätietoja tehtävästä soittamalla Katri Kurpalle, Head of System Development and PLCM, p. 050 550 7221.

Jos tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi osoitteeseen recruitment@aidian.eu viimeistään 31.1.2021. 

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.