(Poistunut julkaisusta)

Development Manager
Visma Enterprise

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020
Haluatko vaikuttaa yli miljoonan suomalaisen elämään? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista.
Haemme nimittäin Development Manageria. Nyt sinulla on loistotilaisuus vaikuttaa omalla osaamisellasi tunnettujen kouluhallinnon tuotteiden kehittämiseen. Tehtävässä voit työskennellä joko Vaasan, Tampereen tai Helsingin toimipisteistämme käsin.

Menestyäksesi tässä roolissa ymmärrät asiakasarvon tuottamisen merkityksen. Sinulla on vahva kyky johtaa ihmisiä, luoda innostusta ja hyvää ilmapiiriä ympärillesi - olivatpa ihmiset fyysisesti lähelläsi tai etänä. Saat asiat tapahtumaan. Olet luonteeltasi kehittäjä ja nautit kun saat ihmiset ja liiketoiminnan kasvamaan ympärilläsi.

Sinulla on myös kokemusta tuotekehitystiimien johtamisesta ja coachauksesta. Teemme kovasti töitä ollaksemme entistäkin ketterämpiä ja toimiaksemme mahdollisimman leanisti. Siksi arvostamme kovasti, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista muutosmatkoista. Osaat kommunikoida tuotekehityksen toiminnasta ja edistymisestä luontevasti muille sidosryhmille. Olet hyvä verkostoitumaan ja sinun on helppo rakentaa siltoja ja toimia liimana eri sidosryhmien välillä.

Tiimin jäsenet työskentelevät pääosin Vaasassa, mutta osin myös etänä tai muissa toimipisteissämme. Olemme kaikki tottuneet työskentelemään etänä. Esihenkilön rooli on kuitenkin erinomaisen tärkeä, joten arvostamme matkustusvalmiutta, jotta pääset kohtaamaan tiimiläisiäsi myös livenä.

Mitä arvostamme:

Kokemusta agile tuotekehitysorganisaation johtamisesta ja kehittämisestä

Agile coach- kokemusta

Kykyä auttaa tiimejä löytämään parhaat yhteistyön ja tekemisen mallit

Erinomaista viestintätaitoa (sekä suullista että kirjallista)

Erinomaista yhteistyökykyä koko organisaation tasolla

Taitoa hahmottaa laajempia kokonaisuuksia ja huolehtia prosessien toimivuudesta koko liiketoiminnan ja asiakkaiden näkökulmasta

Vahvaa kykyä kehittää ja konkretisoida uusia ideoita ja esittää tilannekuvaa sidosryhmille

Intohimoa uusia teknologioita kohtaan ja kykyä tukea tiimejä sekä teknologia-, työkalu- että toimintamallien valinnoissa.


Mitä tarjoamme:

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet, etätyömahdollisuuden ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työlläsi on todella merkitystä, sillä kehittämiäsi palveluita ja ohjelmistoja käyttää yli miljoona suomalaista päivittäin.

Jos koet sopivasi kuvaukseen, haethan paikkaa heti! Hakuaika päättyy 2.8.2020, jonka jälkeen käynnistämme haastattelut. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Mainitsethan mahdolliset työnäytteet hakemuksessasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Product Development Director Kim Hisinger (puh. 0500 669 018) tai sähköpostilla kim.hisinger@visma.com.


Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka tarjoaa henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Yrityksen Wilma -tuoteperheen asiakkaina on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja ja musiikkioppilaitoksia. Yritys työllistää Suomessa noin 160 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä ja Vaasassa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi