(Poistunut julkaisusta)

Development Manager
Edenred Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Olemme hyvinvointipalveluiden Uber, joka yhdistää yrityksen, työntekijän ja kauppiaan toisiinsa digitaalisilla palveluilla. Lounas-, Virike- ja Transport-etujen maksamisosuuden olemme toteuttaneet Mastercardin sirukorttina, mobillimaksuna, Apple ja Google Pay:nä – ja lisää on tulossa.

Näiden palveluiden ohjelmistokehitystä johtamaan haemme ohjelmistotaustaista Development Manageria. Toimekuvaasi kuuluu monikansallisen, 8-henkisen ohjelmisto- / projektitiimin vetäminen, projektien hallinta, eri asiakassegmenttien sekä liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen ja asiakasdialogi. Näiden pohjalta suunnittelet, määrittelet ja toteutat softatiimin kanssa  palveluihin uudistuksia sekä uusia palveluita niin pienkehityksenä kuin isompina projekteina.

Kukoistat tässä tehtävässä, jos

Agilet metodit ja fasilitointimenetelmät ovat sinulle tuttuja, etkä pelkää ohjata projekteja, niiden kustannuksia ja hallinnoida projektikokonaisuutta. Odotamme, että Sinulla on useamman vuoden kokemus sekä esimiestehtävistä että ohjelmistotuotannon johtamisesta. Esimiehenä omaat tunneälyä, luotat tiimiläisiisi, pystyt näyttämään heille strategista suuntaa pidemmällä aikajänteellä, kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, johdat valmentavalla tyylillä, pystyt tekemään päätöksiä ja delegoimaan sekä tarvittaessa laittamaan kädet saveen.

Tarjoamme Sinulle

Hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, niin visiossamme, yrityskulttuurissamme kuin Vallilan toimistomme mööbeleissä. Tämä ei tarkoita, että työskentelemme vakavina, vaan huumori ja nauru näkyvät ja kuuluvat toimistolla. Kulttuuriimme kuuluu toistemme kannustaminen ja auttaminen, ja jokainen onnistuminen on yhteinen ilo. Meille on tärkeää, että jaat tämän arvopohjan.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn kansainvälisessä ja menestyksekkäässä FinTech-yrityksessä, jonka yhtenä arvona on yrittäjähenkisyys. Se elää meillä vahvana ja saatkin vapaat kädet tehdä työtäsi ja mahdollisuuksia kehittää ohjelmistokehitystä eteenpäin. Täällä Sinuun ja osaamiseesi luotetaan ja annetaan tehdä työtä itsenäisesti. Koska hyvinvointi on meille tärkeää, siksi myös työsuhde-etuihisi kuuluu Lounas-, Liikunta- ja kulttuuri- ja Työmatkaedut sekä kattava terveysvakuutus.

Tavoittelemme yksinkertaisuutta kaikessa, mitä teemme, ja siten myös palveluissa, joita tarjoamme asiakkaillemme. Se on vaativa laji, mutta huoli pois, sillä siihen on tarjolla tukea asiantuntevalta ja rennolta työyhteisöltä. Toivommekin, että Sinulla on innokkuutta olla mukana kehittämässä asiakkaillemme hyvin toimivia palveluita ja ylivoimaisia käyttäjäkokemuksia!

“Edenred is a great platform for personal and professional growth. You learn to think wider, be creative and proactive. But the thing I appreciate the most are the people I work with. Great team of professionals that can work together toward the goals, celebrate each other success, support in challenges and always have fun. If you want to have a team you can bond with, Edenred is a place to be.” Veronica Vallen, Project & Process Manager

Oletko se Sinä?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera 22.3. mennessä oheisesta hakulinkistä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään IT Directorimme Ari Peltoniemi numerosta 050 58 29 628.